Főoldal » Beperli a 444-et a Hit Gyülekezete vezetője
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Beperli a 444-et a Hit Gyülekezete vezetője

Németh Sándor szerint a 444 évek óta hazug és lejárató cikkeket közöl róla és az egyházáról.

Közleményt küldött szét a Hit Gyülekezete sajtóosztálya, amelyből kiderül: az egyház vezetője pert indít a 444.hu ellen. Németh Sándor nehezményezi, hogy a lap nem kért tőle reakciót, mielőtt közzétette volna a Charismanews.comamerikai keresztény weboldalon megjelent interjú szemléjét. Az interjúban egy amerikai kisegyház vezetője, Rodney Howard-Browne, aki néhány hónapja Budapesten járt, egyebek mellett Németh Sándorral való beszélgetéséből is idézett.

Howard-Browne arról beszélt, hogy a Hit Gyülekezetének egyeteme, szemináriuma, országos hetilapja és 24 órában sugárzó hírtelevíziója van, s az egyház egyedül rúgta ki Soros Györgyöt Magyarországról. Az egyházalapító azt is állította a Charismanews.comnak, hogy Németh Sándor azt mondta neki, szüksége van a segítségére, mert Soros megpróbálja elzárni az anyagi forrásait.

Erre Németh Sándor a közleményben úgy reagált, hogy a 444 cikke színtiszta hazugság. “A hozzám kötött mondatok részemről soha semmilyen formában nem hangzottak el. Az írás szerzője lehetőséget sem adott arra, hogy műve megjelenése előtt az engemet érintő tényállításokra reagálhassak. Ezzel alapvető újságírói elveket rúgott fel.”

hvg

Hasonló hírek

Busznak ütköztek menekülő embercsempészek Ásotthalomnál

Edit

Így alakult a magát brutálisan megcsonkító menekült sorsa!

Mazsi

Köztünk járnak az ilyen emberek: rágyújtott a 70-es trolin, aztán még durvábbat tett – fotók

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------