Hirmagazin.eu
Főoldal » Bemutatók és színes programok várták a több száz érdeklődőt a Veszprémben megrendezett Rendvédelmi napon (A cikk videót tartalmaz)
Belföldi hírek

Bemutatók és színes programok várták a több száz érdeklődőt a Veszprémben megrendezett Rendvédelmi napon (A cikk videót tartalmaz)

2018. június 12. Rendvédelmi nap Veszprémben: számítanak a fiatalokra. Kitűnő emberek kezében van a megyeszékhely biztonsága, erről meggyőződhet a lakosság a Rendvédelmi napon is.

Remélhetőleg a fiatalok közül többen döntenek úgy, hogy a rendőrség, illetve társszervei munkatársai nyomdokaiba lépnek és hivatásukat választják, mondta el megnyitójában Porga Gyula, a város polgármestere Veszprémben, a Pannon Egyetem parkolójában kedden.

Óvodásoknak, iskolásoknak és felnőtteknek szervezték

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság (VMRFK) társszerveivel együtt szervezte meg a Rendvédelmi napot óvodásoknak, általános és középiskolásoknak, felnőtteknek, akik testközelből nézhették meg a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, az Országos Mentőszolgálat Veszprémi Állomása, a Veszprém Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet, az MH Bakony Harckiképző Központ, az MH 54. Veszprém Radarezred, a Toborzó és Érdekvédelmi Központ bemutatóit, felszereléseiket, járműveiket, utóbbiakba be is ülhettek.

Érdeklődve figyelték a bemutatókat

A bemutatókon a katasztrófavédelem és a mentőszolgálat munkatársai közlekedési balesetnél autókból mentettek ki embereket, a tűzoltók bemutatták azt is, hogyan történik adott esetben egy tízemeletes épületből a mentés, például tűzesetnél. A közönség érdeklődve figyelte a rendőrség bemutatóit, egy menekülő elfogását, illetve azt, amikor Kocsis József rendőr törzszászlós a Pápai Rendőrkapitányságtól kutyájával, Machóval engedelmességi és őrző-védő feladatokat produkált.

Még egy börtöncellát is berendeztek

A Rendvédelmi napon a sátraknál az érdeklődőknek a katasztrófavédelem beszélt a szén-monoxid-mérgezés és a tűz megelőzéséről, a honvédségi standoknál hatástalanított fegyvereket, hadijárműveket tettek közszemlére, a büntetés-végrehajtási intézet börtöncellát rendezett be. Megmutatták a bűnügyi technikusok munkáját, a rendőrök pedig a közlekedéssel és vízbiztonsággal kapcsolatos tanácsokkal is ellátták a fiatalokat, felnőtteket.

Tarcsa Csaba dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány kérdésünkre kiemelte, a rendezvény a diákok szünidei biztonságát is szolgálja.

Forrás: veol.hu, police.hu

Hasonló hírek

Nem hiszed el, kivel találkozott halála előtt VV Fanni

Mazsi

Erre senki nem számított! Gyurcsány Ferenc a Facebookon megtámadta az amerikai és a magyar elnököt!

Géza

Választás: Az utolsó órákban 30 ezren jelentkeztek át

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------