Hirmagazin.eu
Főoldal » Belföldi elfogatóparancsot kérnek George Soros ellen Amerikában
Külföld

Belföldi elfogatóparancsot kérnek George Soros ellen Amerikában

Meglett a szükséges aláírás, így petíciót adtak be az érdekeltek a szövetségi kormánynak, hogy a nemzetközi spekulánst, Soros Györgyöt fogják el és állítsák bíróság elé az Egyesült Államokban.

A kezdeményezés szerint George Soros fenyegetést jelent a szabad világra, bűnei miatt pedig elfogatóparancsot kell kiadni ellene.

A petitions.whitehouse.gov oldalon található felhívás arra kéri a szövetségi kormányt, hogy lépjen fel az amerikai milliárdossal szemben, aki útjában áll annak, hogy Amerika ismét naggyá válhasson!

A petíció szerint Soros a következő bűnöket követte el:

Pénzügyileg nyílt lázadást támogatott amerikai nagyvárosokban, mely több millió dollárnyi anyagi kárt és életek kioltását eredményezte.

Megkísérelte manipulálni a demokratikus választásokat azáltal, hogy több millió dollárt adományozott az általa preferált jelölteknek.

Hungarian born US billionaire philanthropist and Chairman of the Soros Fund Management LLC George Soros gives a speach during the meeting of International Crisis Group Working to Prevent Conflict Worldwide in Brussels, Belgium on 23.10.2014

Egy valutamanipulátor. Soros indította el a brit pénzügyi válságot azzal, hogy a piacra dobott 10 milliárd fontot, ezzel kierőszakolva a valuta leértékelését és az egymilliárd dolláros profitot.

Az amerikai szuverenitás megkurtítására is törekszik.

Soros, saját szavai szerint: „Az Egyesült Államok a fő akadálya egy tartós és igazságos világrendnek! Az Egyesült Államok hozzáállásának és politikájának megváltoztatása továbbra is a legfőbb prioritásom.”

Várható, hogy az az amerikai elfogatóparancs nemzetközi elfogatóparanccsá alakításához Vlagyimír Putyin orosz elnök is csatlakozik majd, mivel korábban, éppen ő kezdeményezte egy nemzetközi elfogatóparancs kibocsátását Soros György ellen, a vonatkozó terrorista törvény alapján.

A Hirmagazin.eu online média tavaly december 30-án írt már erről: https://www.hirmagazin.eu/kiemelt-putyin-elfogatoparancsot-kert-soros-gyorgy-ellen

Kép: pestisracok.hu

Kapcsolódó cikk: 

Soros György már a kínaiak ellenszenvét is kivívta

A Kínai Népköztársaság állami újsága “megfenyegette” Soros Györgyöt azzal, hogy sikertelenségre van kárhoztatva amennyiben a Kínában használatos devizák ellen spekulál. Soros György az angol font ellen elhíresült spekulációja gyanánt vált igazán gazdaggá, azonban a kínai vezetés szerint ebben még egyszer ne reménykedjen a kínai gazdasággal kapcsolatban, annak ellenére, hogy hat százalékkal csökkent a helyi tőzsde.

Soros György rendszerint amerikai és ázsiai devizák ellen spekulál, azonban konkrétan még nem tett a kínai fizetőeszközök ellen a tőzsdén. Azonban érdekes tény, hogy már a Kínai Népköztársaság is nyíltan kifejezi ellenszenvét a milliárdos agitátorral szemben.

Forrás: petitions.whitehouse.gov, Twitter, opensocietyfoundations.org, 888.hu

Kép: 8888.hu

 

 

Hasonló hírek

Bombariadó New Yorkban: lezárták a világ egyik legforgalmasabb hídját

Mazsi

A befogadó országok lakossága szerint túl sok a bevándorló

Edit

Elkezdett beszélni a lyoni merénylet gyanúsítottja

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!