Hirmagazin.eu
Főoldal » Belerokkant a magyar sztár halálába az édesanyja
Bulvár

Belerokkant a magyar sztár halálába az édesanyja

Öt évvel ezelőtt, március 11-én hunyt el a Republic együttes frontembere, Cipő.

Belerokkant a magyar sztár halálába az édesanyja
A kép jogvédelem alatt áll

Az együttes rajongói mai napig látogatják a zenész sírját a kistarcsai temetőben. Ez nagyon meghatja Bódi László testvérét és édesanyját is, noha a család a mai napig nem tudta feldolgozni a halálesetet.

A családunk mindig nagyon összetartó volt

– kezdte mély sóhajjal az énekes testvére, Bódi Marica. Édesapámat Laci halála előtt négy évvel vesztettük el. Cukros volt, először megvakult, aztán elhunyt. Laci betegsége ekkor kezdődött, megtört a szíve, annyira szerette őt. Egyébként előttünk titkolta a testvérem, hogy milyen nagy a baj. Amikor rákérdeztünk, mindig azt mondta, hogy jók az eredményei. Ma már tudom, védeni akart engem és édesanyánkat, nem akarta, hogy aggódjunk érte. De éppen emiatt ért bennünket nagyon váratlanul a halála, teljesen lesújtott bennünket a hír.”

Marica azt is elmondta: az idő múlásával nem csökken Laci hiánya.

„A munkahelyemen mindig szól a rádió, még most is gyakran játsszák a Republic számait, aminek örülök, mert ez bizonyítja Laci tehetségét” – folytatta a testvér. “De ha elkezdődik egy daluk, a kollégák megkérdezik, ne kapcsolják-e el, mert én azóta sem tudom azokat meghallgatni, nem bírom. Édesanyám sem tudja feldolgozni, elfogadni, hogy a fia nincs többé. Egy szülőnek eltemetni a gyermekét az egyik legnehezebb dolog a világon. Gyakran álmodik a kicsi Lacival. Teljesen megtört, ő már sosem lesz jobban.”

Forrás: Ripost

Fotó: Wikipédia

Hasonló hírek

Milliók képedtek már el azon, ami ebből a répából egy fúróval készül…(Videó)

info

Ezért lett rosszul Törőcsik Mari!

info

Elhunyt Jennifer Aniston édesanyja

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------