Image default
Bulvár

Békülésre semmi esély: Pécsi Ildikó a kórházból is kitiltotta unokáját

Pécsi Ildikó csak a férje gyógyulására szeretne koncentrálni, a színésznő ezért kitiltotta haragosait, azaz az unokáját és a volt menyét a kórházból, ahol Szűcs Lajost ápolják

Továbbra sem ásta el a csatabárdot Pécsi Ildikó! Mint korábban megírtuk, a Kossuth- és Jászai-díjas színésznő férje, Szűcs Lajos olimpiai bajnok labdarúgó súlyos betegséggel küzd és kórházban ápolják, a művésznő pedig a Bors szerint úgy döntött, nem látogathatja őt unokája és volt menye, Pártos Csilla. Pécsi azt nyilatkozta, hogy nyugalmat akar, és csak a férje gyógyulására szeretne koncentrálni.

– Nem fogom feladni, folyamatosan próbálkozom. Szeretném, szeretnénk meglátogatni! – mondta a lapnak Pártos Csilla, aki szeretne kibékülni egykori anyósával.

Pécsi és Pártos évek óta haragban van, több per is folyik kettejük között, mióta Csilla elvált a színésznő fiától. A közelmúltban Pécsi budai lakása körül lángolt fel a viszály, amelyből kilakoltatta unokáját, ám a fiatalember a lecserélt zárat feltörve visszaköltözött az ingatlanba, majd birtokvédelemért is folyamodott.

blikk

Hasonló hírek

Újabb nő neve bukkant fel a topmodell válásával kapcsolatban

Edit

Ezért a szexi, táncoló fogorvosért megőrül az internet népe! Oszd meg, hátha a barátnődnek is fáj már a foga!

Géza

Az ember nem tér magához – mintha bikini sem lett volna rajta

info