Hirmagazin.eu
Főoldal » Befejeződött a kőbányai emberölés nyomozása
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Befejeződött a kőbányai emberölés nyomozása

Tavaly júliusban Frankfurtban fogták el azt a férfit, aki különös kegyetlenséggel ölte meg volt barátnőjét.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság ügyeletére 2019. július 30-án 14 óra 11 perckor érkezett bejelentés, hogy egy kőbányai lakásban egy holttestet találtak. A szemle során megállapítást nyert, hogy a nő halálát idegenkezűség okozta, ezért a BRFK emberölés bűntett gyanúja miatt rendelt el nyomozást, és az áldozat volt barátja, a 23 éves Cs. Dániel ellen elfogatóparancsot, továbbá a Budai Központi Kerületi Bíróság nyomozási bírója soron kívül európai elfogatóparancsot bocsátott ki.

A német társszervek a magyar hatóságokkal szorosan együttműködve, a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Célkörözési Alosztály segítségével, a Budapesti Rendőr-főkapitányság felkérésére másnap, 2019. július 31-én 18 óra 30 perckor Frankfurtban, egy bevásárlóközpontnál elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható Cs. Dánielt.

A magyar hatóságok a férfi kiadatása érdekében a szükséges intézkedéseket megtették, és 2019. augusztus 29-én – őrizetbe vétele mellett – különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztály Életvédelmi Osztályának nyomozói a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratot átadták az illetékes ügyészség részére.

police, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Most kaptuk a hírt: súlyos tömegkarambol a fővárosban, többen megsérültek

Mazsi

Vigyázat, hamis húsz-ezresekkel próbálnak fizetni

Mazsi

Jégen rekedt őzet mentettek a berettyóújfalui rendőrök

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------