Image default
Életmód hírek

Beengedtek minket a Villa Kordába. Nem akármi, amit láttunk! Nézd meg Te is! Hirmagazin.eu

Bármennyire is szerette a Balázs Klári – Korda György házaspár a Velencei tó partján álló villájukat, visszavágytak Budára, a Villa Kordába.

Visszaköltözésükkor hatalmas felújításba kezdtek, amely során a villa szállodai részét, de magán lakrészüket is átalakították.

– Most már mindketten elégedettek vagyunk az eredménnyel, mert ez a villa nekünk az édes gyerekünk – mondja lapunknak büszkén Korda György. – A felújítás után a hotelrészen olyannyira fellendült a forgalom, hogy nem könnyű ebben az időszakban kifogni nálunk szabad szobát vagy lakosztályt, mert az áraink olyanok, mint egy három csillagos vidéki szállodának, a felszereltségünk viszont egy négycsillagos fővárosi hotelének felel meg.

A villa másik felében van a házaspár magánlakosztálya, amit szintén teljesen átalakítottak, és amelyet korábban senkinek nem mutattak meg, így most a Kiskegyednek jutott az a megtiszteltetés, hogy elsőként bejuthatott oda.

– A konyha kialakításával szemben annyi volt az elvárásom, hogy minden kézre essen, és a konyhabútor fehér legyen – meséli Klárika. – A mikrohullámú sütőt száműztük, a funkcióját a jóval egészségesebb gőzgép vette át nálunk. Főzni ugyan nincs gyakran időm, ám a reggelit mindig én készítem, és az ebédlőben reggelizünk, ahol a tálaló szekrények igazi régiségek. Az ebédlő falát borító velencei tükörre pedig hosszú éveken át csak vágyakoztunk, mire végre eladta az eredeti tulajdonosa. A kávénkat azonban már a kertre néző előtérben isszuk meg. A középső szinten a hatalmas dolgozó szoba van, viszont ezt szinte csak én használom..

A ház urának kedvence viszont a fölső szinten lévő hálószoba, ahol egy három méternél is szélesebb ágy van.

– Itt alaposan ki tudom nyújtóztatni magamat. Néha még napközben is visszavonulok ide. Ebbe a szobába azonban a kutyáinkon és a macskán kívül más nem teheti be a lábát – árulta el Korda György.

 

 

Forrás: Blikkrúzs

Hasonló hírek

Kicikizte férje az uzsonna miatt! Elképesztő bosszút állt a feleség

Mazsi

Itt a legújabb fitt csodaital: a matcha tea

info

Végre kiderült, miért kellene minden férfinak megnősülnie!

Mazsi