Hirmagazin.eu
Főoldal » Be­pe­relte a TV2-t Éden Nóra, akit kis híján meg­erő­sza­kol­tak
Bulvár

Be­pe­relte a TV2-t Éden Nóra, akit kis híján meg­erő­sza­kol­tak

Foly­ta­tó­dik a bot­rány! Az Éden Hotel sze­rep­lő­jét a mű­sor­ban Gábor nevű la­kó­társa zak­latta. A meg­alá­zott lány be­pe­relte a csa­tor­nát sze­mé­lyi­ségi jo­ga­i­nak meg­sér­tése miatt.

eden-nora

Nagy botrányt kavart az Éden Hotel április 24.-i epizódja, melyben a valóságshow egyik szereplőjét Nórát szexuálisan zaklatta Gábor nevű játékostársa. A lányt minden tiltakozása ellenére fogdosta, majd szóban is megalázta a fiú. A műsorgyártó cég és a csatorna helyszínen tartózkodó munkatársai nem avatkoztak be a jelenetbe, Gábor nem kapott semmilyen figyelmeztetést, sőt nem sokkal később éppen Nóra esett ki a játékból. A TV2 annak ellenére is leadta a botrányos felvételt, hogy az adásba kerülés előtt több szűrőn is átment.

A valasz.hu értesülései szerint Nóra múlt héten személyiségi jogi pert indított a csatorna ellen.

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság egyszer már elmarasztalta a TV2-t az eset miatt. Az erőszakos felvételekért a csatorna pénzbírságot kapott.

A TV2 vezetősége az botrány nyomán belső vizsgálatot rendelt el. Ennek eredménye alapján két kollégájukat írásban figyelmeztették, de kirúgásokra végül nem került sor. A csatorna vállalta, hogy a műsorok gyártásában résztvevő kollégáit tréningre küldi, annak érdekében, hogy a későbbiekben ilyen ne fordulhasson elő.

Nóra, akinek a valóságshow volt élete első televíziós szereplése azonban nem elégszik meg ennyivel és mégis jogi útra tereli az ügyet.

forrás: ripost

Hasonló hírek

Gyermeke születése előtt, feleségével együtt kötözött el a Viszkis

Mazsi

De mit csinál Michael Douglas Pozsony közepén egy fejszével a kezében?

Mazsi

Rendőrök törték rá az ajtót Lindsay Lohanre, hogy megmentsék erőszakos vőlegényétől

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!