Hirmagazin.eu
Főoldal » BBC HARDTalk – teljes interjú – videó
A nap videója

BBC HARDTalk – teljes interjú – videó

Varga Judit: Sajnálom, hogy a Európa talán legismertebb és legnézettebb politikai műsorában 24 perc alatt is csak a jól ismert panelekre épülő vádakra futotta: CEU, civiltörvény, index.hu, haldokló sajtószabadság, beteg demokrácia, stb..

Annak viszont örülök, hogy az interjú segítségével sok európai barátunk számára nyilvánvalóvá vált, hogy a jogállamiság leépítéséről szőtt brüsszeli narratíva álságos és hamis.

• Ahogy ebben az interjúban is gyorsan kiderült, a magyar ellenzék hathatós segítségével felépített, hazánk ellen a nyugati sajtóban zajló, összehangolt dezinformációs kampány könnyedén kidurran, ha az ember jogi érvekkel és szikár tényekkel felel a vádaskodásra.
• Bármilyen hangerőn is kiabálják, bármennyiszer ismétlik is el, hogy Magyarország és Lengyelország akadályozta meg a történelmi megállapodást, a valóság ezzel szemben az, hogy azoké a morális felelősség, akik az uniós szerződéseket megkerülve, ideológiai okokból át akarják írni a 27 uniós állam-és kormányfő egyhangú júliusi megállapodását.
• Legyen mindenki számára világos, Magyarország nem zsarolható.
• Amint visszatérünk a korábban egyhangúan elfogadott megállapodáshoz, vagy egy, ideológiai zsarolástól mentes és az uniós szerződéseknek megfelelő szöveg kerül újra a tárgyaló asztalra, Magyarország elsőként fogja azt elfogadni.
• Addig is mindent megteszünk, hogy Magyarország és a magyar emberek hangja egyre hangosabban hallatszon Európa-szerte, mert hisszük, hogy erre a tiszta, őszinte hangra rég nem volt akkora szüksége az öreg kontinensnek, mint napjainkban.
A haza minden előtt! 🇭🇺
Pass it on! Here is my full interview on BBC HARDTalk.
• I am sorry that in perhaps Europe’s best-known and most watched political program, in 24 minutes, it only got accusations based on well-known panels: CEU, civil law, index.hu, dying press freedom, etc .. On the other hand, I am glad that, through the interview, it became clear to many of our European friends that the Brussels narrative on the demolition of the rule of law is hypocrite and false
• As it was quickly revealed in this interview, the coordinated disinformation campaign against Hungary in the Western press, built with the powerful help of the Hungarian opposition, easily breaks out if one responds to the accusation with legal arguments and lean facts.
• No matter how loudly they shout, no matter how many times it is repeated that Hungary and Poland have blocked the historic agreement, the reality, on the other hand, is that the moral responsibility lies with those who want to rewrite the 27 EU heads of state and government for ideological reasons unanimous agreement in July
• Make it clear to everyone that Hungary cannot be blackmailed.
• As soon as we return to the previously unanimous agreement or a text that is free from ideological blackmail and in line with the EU treaties is put back on the table, Hungary will be the first to adopt it.
• In the meantime, we will do our best to make the voices of Hungary and the Hungarian people louder and louder across Europe, because I believe that the old continent did not need this clear, sincere voice as much as it does today.
The homeland above all! 🇭🇺

facebook

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Ennyit változott 100 év alatt a magyar nők kinézete

info

Megérkezett Rúzsa Magdi új videóklipje, az ÉDEN című dal. Imádni fogod!

Edit

Döbbenet, hogy megúszta: megcsúszott az autó, métereket repült a rendőr (Olvasd el, nézd meg és osztd meg!)

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!