Főoldal » Bátorságpróba: rengeteg pénzt kap, aki meg mer nézni 13 Stephen King horrorfilmet egyhuzamban – videó (18+)
Művészet

Bátorságpróba: rengeteg pénzt kap, aki meg mer nézni 13 Stephen King horrorfilmet egyhuzamban – videó (18+)

Stephen King rajongói most nagyon örülhetnek, ugyanis egy cég rengeteg pénzt, és egyéb ajándékokat ad annak, aki képes megnézni egyhuzamban a mester 13 hátborzongató alkotását.

Az amerikai Dish televíziós csatorna egy érdekes akcióba kezdett a 71 éves horrormester, Stephen King tiszteletére, aki pár hete ismét hatalmas sikert ért el az Az – Második fejezet című alkotásával. A csatorna ugyanis kitalálta, hogy 1300 dollárt, azaz majdnem 400000 forintot fizetnek annak a szerencsésnek, akit kiválasztanak arra, hogy egyhuzamban megnézzen 13 hátborzongató King-adaptációt halloweenig.

Október 15-ig lehet jelentkezni, és persze komoly feltételei vannak a dolognak, ugyanis a nevezéshez amerikai, minimum 18 éves állampolgárnak kell lenni, aki ott is lakik, és folyamatosan dokumentálni kell az élményeket a darálás közben. A szerencsés győztest egy maximum 200 szavas esszé megírása után választják ki, és a pénzjutalom mellé rengeteg más dolgot is adnak, hogy igazán csábító legyen az ajánlat.

Ők előre megadták a filmeket (Carrie, A kukorica gyermekei, Christine, Creepshow – A rémmesék könyve, Cujo, Álomcsapda, Az, A köd, Kedvencek temetője, A gonosz háza, Ragyogás, Sorvadj el!, Tortúra), amikhez ingyenes elérést is biztosítanak, ráadásul adnak popcornt, édességet, zseblámpát, takarót, Stephen Kinges cuccokat, és ajándék mozijegyet is, szóval tényleg mindenre gondoltak, hogy a kiválasztott tökéletes élményben részesüljön.

noizz

Hasonló hírek

A nap zenei videói – 5 db csodálatos zeneszám + Guinnes Rekord-videó

Géza

Lady Gaga sírva mondott megható beszédet, miután megnyerte élete első Oscar-díját (A cikk videót tartalmaz)

Géza

Fischer Iván: A varázsfuvola több egy operánál

info