Hirmagazin.eu
Főoldal » „Bármikor a fejünkre dőlhet a ház” – Hiába könyörgött, hogy álljanak le, kettérepedt szomszédja miatt a magyar színésznő otthona
Bulvár

„Bármikor a fejünkre dőlhet a ház” – Hiába könyörgött, hogy álljanak le, kettérepedt szomszédja miatt a magyar színésznő otthona

Budapest ‒ Drámai jelenetek játszódtak le kedden Szalay Krisztina (56) színésznő budai otthonánál.

– A szomszéd építkezése miatt dől a fejünkre a házunk – mondja a színésznő, aki végső elkeseredésében éhségsztrájkba kezdett tegnap délután. Az épületen óriási repedések futnak végig, a színésznő szerint a szomszédban zajló építkezés miatt.

A Blikk munkatársaival együtt érkezett meg Szalay barátnője, Szirtes Ági (64) Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, akit sírva ölelte magához a bajba jutott kollégáját, hogy támogatásáról biztosítsa a drámai helyzetben. Szalay Krisztinának szüksége is van minden lelki erősítésre, mert teljesen megtört, és a hivatalok sem segítenek rajta.

– 300 ezret költöttem szakértői véleményekre, hogy valaki igazolja a helyzetemet, de hasztalan. Teljesen tehetetlen vagyok, és támfalat sem kapok. Csak az emberi empátiában bízhatok, könyörögtem, hogy állítsák le a munkagépeket, de mindhiába – mesélte a Blikknek a színésznő, s munkatársunkat körbevezette otthonában, megmutatta a tavasz óta kettérepedt falakat.

A színésznő otthonában szinte nincs olyan helyiség, ahol ne lenne látható, hogy elmozdultak a falak. /Fotó: Pozsonyi Zita

A művésznő 25 éve él a férjével, Cserna Antallal (56) és családjával a budai kertes házban, ami az elmúlt hetekben életveszélyessé vált.

– A fiamat ki kellett menekíteni, nem engedem, hogy itt legyen, a talaj folyamatosan csúszik ki alólunk, a ház bármikor a fejünkre dőlhet. Az elmúlt héten barátoknál húzta meg magát. A másik szomszéd, aki támogat ebben a helyzetben, kipakolt nekünk a szuterénből, hogy legyen hova mennünk.

A színész házaspár élete rémálommá vált, helyzetük jelen állás szerint teljesen bizonytalan, hiszen Szalaynak azt mondták, hogy az önkormányzatnak 2013 óta nincs túl sok ráhatása az építkezésekre. Szalay Kriszta elmondta, a szomszéd rengeteg földet ásatott ki a domboldalon.

A gipszpecséttel leragasztott repedés – figyelik, tovább növekszik-e. /Fotó: Pozsonyi Zita

– Én megértem, hogy minél előbb be szeretnének költözni, de nekem is éppen három gyermekem van, az én problémámmal ki törődik? Egy hete nem alszom, szegény férjem is bele van betegedve, a gyomrára ment az ideg. Közben próbálunk dolgozni, most sem tud itt lenni és segíteni, késő estig a színházban van. Nem tudom, kihez, milyen hivatalhoz forduljak, életveszélyessé vált a házam. Ki fognak dőlni a falak, de ami a legjobban bánt, az az emberi hozzáállás – tette hozzá könnyeivel küzdve a színésznő.

Szirtes Ági is kiáll a kollégája mellett

A főpróba hetén is időt szakított Szirtes Ági arra, hogy bajba jutott kollégáját meglátogassa.

– Kriszta egy áldozatkész, szamaritánus lélek, mélyen elszomorít, ami vele történik. Éppen az ő fejére fog dőlni a háza, aki annyi embernek segített otthonhoz, lakáshoz jutni. Amiben csak tudom, szeretném őt segíteni, neki is három gyermeke van – mondta a Blikknek a színművész.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Pozsonyi Zita

Hasonló hírek

Előkerült Diana hercegné eltitkolt lánya, veszélyben az örökség!

Mazsi

Óriási botrány: Egymásnak estek Zámbó Jimmy fiai

Mazsi

David Beckham elárulta neje legnagyobb félelmét

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------