Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Bármelyik pillanatban lecsaphat, mégis szabadlábon van: bedrogozott bokszolótól rettegnek az emberek Törökszentmiklóson – videó

A 22 éves férfi utolsó támadását egy trafik ipari kamerája rögzítette. Összesen három támadással gyanúsítják a bokszolót, aki azóta is szabadlábon van.

Korábban a Blikk is beszámolt róla, hogy a kábítószer hatása alatt álló férfi ámokfutást rendezett egy törökszentmiklósi dohányboltban, ahol szó nélkül esett neki a mit sem sejtő vásárlóknak. A támadó először bokszolóállást vett fel, majd egyikőjüket egy hátulról érkező ütéssel arcon vágta, így áldozata azonnal elterült a földön. A pultnál helyet foglaló férfit sem kímélte, egyből rátámadt, s gyakorlatilag agyba-főbe verte.

Ezt a jelenetsort rögzítette a bolt biztonsági kamerája. A felvétel a legnagyobb közösségi oldalra is kikerült. Mind a két férfi súlyos sérüléseket szenvedett. Az egyik áldozatnak eltört az orra, a másik pedig táppénzen van, mert nem érzi a fél arcát.

A 22 éves férfi letartóztatását nem is kezdeményezte az ügyészség, pedig nem először volt agresszív. Pár hete – minden előzmény nélkül – az utcán támadt rá egy férfire. Egyszerűen oldalról kiütötte úgy, hogy több helyen eltört az arccsontja. Az áldozat édesanyja a Tényeknek mesélt fia állapotáról:

Az én fiam is megsérült. Neki is ugyanúgy nyolc napon túl gyógyuló sérülése volt. Ez pénteken történt, a fiatalember már szombaton kint volt. A fiamat eléggé megviselték a dolgok, ő nem olyan ember, aki bánt valakit, tényleg semmi szóváltás nem volt. Állt, várta egyik barátját az utcán, a fiatalember odament és egy csapással leütötte.

Törökszentmiklóson továbbra is rettegnek az emberek. Attól félnek, hogy a drogos ökölvívó őket támadja meg legközelebb. A lakosok nem értik, hogy három súlyos testi sértés után miért nincs börtönben a férfi.

Itt látható a tények riportja:

blikk

Hasonló hírek

Mind, egytől egyig kiváló fizikumú, technikailag jól felszerelt, “szerencsétlen” migráns! Oszd meg!

Géza

24 tanár és még több gyerek távozott az erőszakkal vádolt igazgató miatt

Géza

Most érkezett: családi házat veszélyeztet a tűz

Mazsi