Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Bármelyik pillanatban lecsaphat, mégis szabadlábon van: bedrogozott bokszolótól rettegnek az emberek Törökszentmiklóson – videó

A 22 éves férfi utolsó támadását egy trafik ipari kamerája rögzítette. Összesen három támadással gyanúsítják a bokszolót, aki azóta is szabadlábon van.

Korábban a Blikk is beszámolt róla, hogy a kábítószer hatása alatt álló férfi ámokfutást rendezett egy törökszentmiklósi dohányboltban, ahol szó nélkül esett neki a mit sem sejtő vásárlóknak. A támadó először bokszolóállást vett fel, majd egyikőjüket egy hátulról érkező ütéssel arcon vágta, így áldozata azonnal elterült a földön. A pultnál helyet foglaló férfit sem kímélte, egyből rátámadt, s gyakorlatilag agyba-főbe verte.

Ezt a jelenetsort rögzítette a bolt biztonsági kamerája. A felvétel a legnagyobb közösségi oldalra is kikerült. Mind a két férfi súlyos sérüléseket szenvedett. Az egyik áldozatnak eltört az orra, a másik pedig táppénzen van, mert nem érzi a fél arcát.

A 22 éves férfi letartóztatását nem is kezdeményezte az ügyészség, pedig nem először volt agresszív. Pár hete – minden előzmény nélkül – az utcán támadt rá egy férfire. Egyszerűen oldalról kiütötte úgy, hogy több helyen eltört az arccsontja. Az áldozat édesanyja a Tényeknek mesélt fia állapotáról:

Az én fiam is megsérült. Neki is ugyanúgy nyolc napon túl gyógyuló sérülése volt. Ez pénteken történt, a fiatalember már szombaton kint volt. A fiamat eléggé megviselték a dolgok, ő nem olyan ember, aki bánt valakit, tényleg semmi szóváltás nem volt. Állt, várta egyik barátját az utcán, a fiatalember odament és egy csapással leütötte.

Törökszentmiklóson továbbra is rettegnek az emberek. Attól félnek, hogy a drogos ökölvívó őket támadja meg legközelebb. A lakosok nem értik, hogy három súlyos testi sértés után miért nincs börtönben a férfi.

Itt látható a tények riportja:

blikk

Hasonló hírek

Alagutat ástak a migránsok a déli határkerítés alatt, hogy betörjenek Magyarországra

Géza

Kamionbaleset miatt lezárják az M7-es autópályát Zalakomárnál

info

Most érkezett a hír: Tűz ütött ki egy budapesti kollégiumban – csaknem ezer diáknak kellett elhagynia az épületet! Oszd meg!

Géza