Image default
Külföld

Barátai gyújtották fel a tízéves kisfiút

forrás: Mirror

Életéért küzd egy tízéves kisfiú, akit barátai leöntöttek egy kanna benzinnel, majd meggyújtották a mentális problémákkal küzdő gyereket. A kisfiú első- és másodfokú égési sérüléseket szenvedett, jelenleg kómában fekszik.

A tízéves Kayden Culp két “barátjával” indult el játszani egy közeli térre, ahol a fiúk egyike rátámadt, leöltötte benzinnel, majd felgyújtotta a tehetetlenül álló kisfiút – írja a Mirror és az Independent brit lap.

Barátai gyújtották fel a tízéves kisfiút
Hayden Culp (Fotó: Twitter)

Kayden testének 20 százalékát égési sérülések borítják, belső szervei annyira megsérültek, hogy az orvosok mesterséges kómában tartják, így szervezete gyorsabban felépülhet és erősebb lesz a fertőzések leküzdésére.

“Ő egy különleges fiú. Néha hangos volt, szeretett jókat nevetni. A fiúkat a barátainak tekintette, pedig nyilvánvaló volt, hogy ők csak gúnyolódtak vele, cukkolták és becsapták. Általában nem vele, hanem rajta nevettek, de valamiért mindig visszament hozzájuk játszani” – mesélte a gyerek édesanyja, aki egy internetes adományozó oldalon már 20 ezer dollárt gyűjtött fia kezelésére és a családja megsegítésére.

Kayden még mindig mesterséges kómában tartják, lélegeztető gépen van, csövekkel táplálják. A fiút felgyújtó gyereket elfogta a rendőrség, de kora miatt valószínűleg nem kap súlyos büntetést.

 

Hasonló hírek

Nagyvárosokat öntött el az áradás Észak-Angliában

info

Élőben közvetítette: autópályán lett öngyilkos szakítás után a fiatal

Mazsi

Tiltakozásul 3 napig ült a börtön tetején egy rab!

Mazsi