Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Bántalmazták is kirablói az idős nőt (A cikk videót tartalmaz) Oszd meg!

Súlyosan bántalmaztak, majd kiraboltak egy 88 éves asszonyt a Békés megyei Körösladányban. A rendőrök egy nap alatt elfogták a támadóit – ismertette a rendőrség honlapja.

Beszámolójában a rendőrség ismerteti: súlyos állapotban került kórházba egy 88 éves körösladányi nő 2018. november 14-én., miután otthonában bántalmazták és kirabolták. Az esetet a szomszédja jelentette be, aki rátalált a megsérült nőre.

A forró nyomon indult rendőrségi vizsgálat szerint mobiltelefont, pénzt, arany ékszereket vittek el az idős nőtől akkor még ismeretlen kirablói. Azonban a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozóinak, valamint a Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőreinek közös munkája eredményeképp alig egy nappal később, csütörtökön elfogták azt a nőt, aki a gyanú szerint rátámadt az idős kora miatt védekezni képtelen asszonyra.

Ismerteti, a gyanúsított bántalmazta, majd a kezeit és a lábait összekötözte az idős nőnek, hogy ne tudjon segítséget kérni. Kiderült, hogy a 45 éves, szintén körösladányi B. Mária az élettársával együtt követhette el a rablást, ezért a 23 éves P. Zsoltot is őrizetbe vették. Az elrabolt ékszerek egy részét a rendőrök B. Máriánál megtalálták és lefoglalták, ezért a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya mindkét gyanúsítottat őrizetbe vette – közölte a rendőrség.

Alapcikk: police.hu, MTI

Forrás: Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Sokkoló részletek: megszólalt az a férfi, akinek a kezeibe adta a nagymama a Kunszentmártonban megkéselt 3 éves gyermeket – Sándort azóta is rémálmok gyötrik

Géza

Több tucat jogellenesen hazánkban tartózkodó külföldit tartóztattak fel

Géza

A rendőrök is meglepődtek: 12 ember 20 csomaggal egy autóban

Mazsi