Hirmagazin.eu
Főoldal » Bankkártya méretű, olcsó mobilok jönnek Magyarországra
Technika, kommunikáció

Bankkártya méretű, olcsó mobilok jönnek Magyarországra

hirmagazin 2015 06 10 070233
forrás: hirado.hu

Hamarosan megérkeznek hazánkba azok a bankkártya méretű mobiltelefonok, amelyek nem csak a fiatalokat akarják megnyerni, hanem azokat is, akiknek második telefonra van szükségük.
Néhány héten belül Magyarországon is kaphatók lesznek a szingapúri Aplustec LLP Card Phone kártyatelefonjai. A Card Phone telefoncsalád három tagja lesz kapható Magyarországon, a CM1-Aqua, a CM1-Super és a CM1-Colour’s.

A CM1-Aqua a világ első bankkártyaméretű vízálló telefonja. Olyan vékony és könnyű, hogy a bankkártyák mellett elfér a pénztárcában is. Tartozék a 4 GB-os microSD memória, az akkumulátor kapacitása a gyártó állítása szerint közel hat nap készenléti időre elegendő, a töltés szabványos microUSB kábellel történik.

További különlegessége a készüléknek, hogy az elterjedt IPX7-es szabványnál jobb, IPX8-as vízállóságú, ami a szabvány szerint a vízzel szembeni ellenállás legmagasabb foka. Az IPX8-as szabvány azt tanúsítja, hogy a készülék egy méternél mélyebb vízbe folyamatosan merítve is védett (a tengervizet nem állja). Nem véletlen, hogy a gyártó célközönsége a strandolók, a vízi-sportolók és a horgászok.

Aplustec LLP bankkartya meretu olcso telefon

Szintén bankkártya méretű, ám „dundibb” CM1-Super hasonló tudású, mint a CM1-Aqua. A különbség a vízállóságon kívül az, hogy nagyobb méretű kijelzővel, nagyobb billentyűkkel, hosszabb üzemidővel, és vastagabb készülékházzal rendelkezik. A CM1-Super a hosszú készenléti idő miatt az utazók, kirándulók részére lehet előnyös. Gyerekeknek, fiataloknak szánják a CM1-Color’s-t, amely nevéhez hűen divatos színekben lesz kapható. Ez a készülék is 4 gigabyte microSD tárhellyel rendelkezik.

A jóval drágább készülékeknél sem elterjedt a mobilok érdekes szolgáltatása, hogy automatikusan felveszik és tárolják a beszélgetéseket. A beépített nyomkövetőjük segítségével informálódhatunk az idősebb, feledékenyebb családtagunk, vagy kisiskolás gyermekünk tartózkodási helyéről, és akár a kiránduláson eltévedt ismerősünk helyzete is lekérhető. Mindegyik típus képes zene lejátszására és FM rádió műsorának vételére.

Huszonöt-harmincezer forintért nem várhatunk erőgépeket, vagy nagy csodákat, de második telefonnak jól beválhatnak a Card Phone-ok, amelyek mellesleg képesek arra, a Bluetooth tárcsázóval távirányítsák az elsődlegesen használt okostelefont.

Hasonló hírek

Elkészült a klímaváltozást megfigyelő óriástorony

info

A Google-nak állítólag sikerült az áttörés a kvantumszámítógéppel

Géza

FIGYELEM! Csak egy katt az e-mailre és nekünk annyi!

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------