Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Bangóné kijelentette, hogy fel fogják akasztani Orbán Viktort (A cikk videókat tartalmaz) Oszd meg!

Az országgyűlési képviselő először a rendőröknek üzent. Közölte velük, hogy a jelenlegi hatalom nem fizeti ki nekik a túlóráikat, de ők eltörlik majd a „gyalázatos” rabszolgatörvényt.

 

Itt ismételgette a szokásos hazug butaságokat.

Egyébként is tele volt a beszéde idióta színvonalú populizmussal. Úgy beszélt ez a szerencsétlen nő, mintha ő maga fizikai munkát végezne, nap mint nap reggel hatra járna be hajnalban dolgozni. Az igaz, hogy ezt minden politikusnak, tehát ellenzékinek is elmondhatná és természetesen őt magát is érinti. Persze nem mintha ezt nem tudná, de a kommunista bolsevik propagandába simán belefér.

A rendőrök után Orbánnak is üzent: „Viktor, a te négy kereked már régen nincs ki.” A képviselőnő elmondta, hogy szerint Orbán Viktor már csak a talpnyalóinak értékel évet, miközben a nép az utcán van, és tüntet. A miniszterelnök nem mer a nép szemébe nézni, inkább elbújik fekete kordonok mögé – tette hozzá.

A továbbiakban arról beszélt az MSZP-s politikus, hogy a Fidesz decemberben olyan törvényt fogadott el, ami lehetővé teszi Magyarországon a rabszolgamunkát. Bangóné ezután megkérdezte a tömegben állókat, hogy ők mikor láttak utoljára fideszes képviselőt dolgozni.

A képviselő azt is mondta, hogy azért beszélt többet az ellenzékről Orbán az évértékelőjében, mert fél.

„A kapitalisták azok, akik eladják nekünk azt a kötelet, amire majd felakasztjuk őket.”

– zárta beszédét Lenin-idézettel Bangóné.

Való igaz, hogy Orbán Viktor is használta ezt az idézetet Lenintől, azonban ő személytelenül a külföldi multi cégekkel kapcsolatban használta, akik az ország stratégiai ágazatát igyekeznek felvásárolni és nem üzent nekik, hanem arról beszélt, ez az idézet jut eszébe róluk.

Azonban Bangóné, egyértelműen mint Orbán Viktornak személyesen szánt üzenetként olvasta fel. Az alábbi videóban 5:40 után hangzik el:

De ha már elmebetegekkel foglalkozunk, érdemes belehallgatni a pszichopata Jobbikos Jakab Péter alternatív valóságról szóló agymenésébe is:

Forrás: vilagfigyelo.com

Hasonló hírek

Elfogatóparancsot adott ki a képen látható Váci úti lövöldöző egyik gyanúsítottja ellen

Edit

Kerékpáros álrendőr- (A cikk videót tartalmaz)

Géza

Kábítószer kereskedőket fogtak el rendőreink! Olvasd el és nézd meg!

Géza