Image default
Bulvár

Bangó Margit lánya kitálalt a családi botrányról: Terry Black az anyám

A Kossuth-díjas előadóművész családjában már semmi esély arra, hogy helyreáll a béke.

Évek óta nem áll szóba egymással Bangó Margit és lánya, Marika. A családi vita során a família is két részre szakadt, és nagyon úgy tűnik, hogy ez már soha nem fog megváltozni.

A helyzet súlyosságát jól mutatja, hogy Bangó Marika anyák napján nem az édesanyját, hanem Terry Blacket köszöntötte fel.

Őt tartja a pótmamájának, és nem is ez az első anyák napja, amikor így köszöntötte őt.

“Eleve Terry anyuként van elmentve a telefonomba. Ő az édesanyám, az édesapám és a legjobb barátom egy személyben, nagyon sokat köszönhetek neki. Rá mindig számíthatok” – nyilatkozta a Story magazinnak Marika, aki egyáltalán nem szomorkodik már a múlt miatt.

Elfogadtam, hogy a család kettészakadt, de ez szerencsére azt jelenti, hogy az én oldalamon is elég népes tábor áll.

Marika már nem akarja beengedni a negatív energiákat az életébe, így nem is törekszik arra, hogy helyrehozza az elrontott családi kapcsolatokat.

“Mi nagyon jól érezzük magunkat, és biztosra veszem, így van ez a család másik felével is. Miért szítanánk tovább a feszültséget, ha mindenki úgy boldog, ahogyan most van? Mindenki járja a maga útját és azon halad előre. Persze, mivel mindannyian közszereplők vagyunk, rendszeresen tudomást szerzek arról, hogy mi történik anyuval és a lányommal.”

Bangó Margit lánya kitálalt a családi botrányról Terry Black az anyám 1
Fotó: Sulyok László

Látom, úgy élik az életüket, mintha én nem is léteznék.

De ha egyszer mindannyian megtaláltuk a boldogságunkat, akkor ez miért zavarna?” – tette fel a költői kérdést Marika.

Az asszony leszögezte, egyáltalán nem vágyik anyja örökségére, amiről le is mondott. Bármilyen harag is van közöttük, Marika nem akarja, hogy édesanyja életében a halálát emlegesse bárki is, mert ez szerinte illetlenség. 

 

Hasonló hírek

A könnyeivel küszködött Bodrogi Gyula – Így köszöntötték 85. születésnapján a színészlegendát! Mi is sok boldogságot kívánunk! Hirmagazin.eu

Géza

Újra kalapács alá kerül a 60 milliós gyémánt

Edit

Feszültség Harry herceg körül, kiakasztó dolog történt

Mazsi