Image default
Bulvár

Bánfalvy Ági kiáll Gesztesi Károly mellett

2015 03 19 230103
Bánfalvy Ági megdöbbent a Gesztesi Károlyról napvilágott látott híreken. A színésznő csak pozitívan tud nyilatkozni közös munkájukról, amelynek során mindig megbízható, színvonalas teljesítményt nyújtott kollégája. A színművész holnap is színpadra áll a Bánfalvy Stúdió Ma estére szabad a kecó, avagy a londoni szextett című darabjában.

„Karcsi amolyan atyai jó barát az egész társulatban, akire mindig lehet számítani! A karácsonyi vacsoránkra is egy óriási, minden földi jóval megrakott tállal érkezett, hatalmas szíve van” – kezdte gondolatait Bánfalvy Ági, aki igencsak meglepődött a Gesztesi Károlyról szóló híreken, miszerint Gesztesi Károlyt – általa meg nem erősített – alkoholproblémái miatt rúgták volna ki a Jóban Rosszban című sorozatból, amelynek évek óta oszlopos tagja.

„Csak pozitívan tudok róla nyilatkozni, soha semmilyen probléma nem volt, felkészülten érkezett a próbákra éppúgy, mint a vidéki előadásokra. A közönség állva tapsol minden egyes alkalommal, amikor együtt játsszuk a Ma estére szabad a kecó, avagy a londoni szextett című előadásunkat. Holnap este például a Stefánia Palotában adjuk elő, a sajtó munkatársai is nyugodtan jöjjenek el, nézzék meg, milyen remekül játszik Karcsi” – tette hozzá a Bánfalvy Stúdió producere.
Forrás: Nők Lapja Café

Hasonló hírek

Barnítót használt, de olyan zöld lett, mint Fiona a Shrekből!

info

Szívritmuszavart okozott a szexregény

info

Győzike apósát is csalással gyanúsítják

Géza