Hirmagazin.eu
Főoldal » Balhé az ajkai kórház véradásán: orvos bántalmazott egy ápolónőt – VIDEÓ
Életmód hírek

Balhé az ajkai kórház véradásán: orvos bántalmazott egy ápolónőt – VIDEÓ

Az ajkai Magyar Imre Kórházban megrökönyödve figyelték a véradásra érkezettek, amint az egyik orvos nyilvánosan megalázta és bántalmazta beosztottját.

Az esetről egy megdöbbent önkéntes véradó hangfelvételt is készített, amit eljuttatott az egyik kereskedelmi televízió hírcsatornájának.

A tanú szerint az orvos és a nővér, valamint a kollégáik között már akkor feszült volt a hangulat és veszekedtek, amikor beléptek a szobába. Az eset előzményéről nem lehetett tudni. Annak azonban hat, véradásra váró is tanúja volt, amint a doktornő rátámadt a nővérre: ordított vele, megütötte, a földre lökte, majd kizavarta a szobából – számolt be az esetről a HVG.hu.

A kereskedelmi csatorna megkeresésére a véradást vezető orvos telefonon elismerte, hogy megtörtént az eset, de hozzátette, hogy az előzmények ismerete nélkül a szemtanúk másképp értelmezhették a helyzetet.

A doktornő nagyon sajnálja, hogy nem tudott uralkodni az indulatain, de szerinte a nővérrel képtelenség együtt dolgozni, a régóta halmozódó feszültség pedig így tört ki belőle. Fizikailag ugyanakkor nem akarta bántalmazni a kollégáját.

A kórházban belső vizsgálat indult.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

József: a fejsérülésem miatt életem párját többször is tudattalanul bántalmaztam…

Mazsi

A patkányirtás módszerei közül melyek a jók? Lehetséges a patkányirtás házilag? – videó

Géza

Adjon egészséges ajándékot az elektromos fogkefével

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!