Hirmagazin.eu
Főoldal » Balhé a kórházban: kirúgatott egy ápolónőt Hargitai Bea, ezen borult ki
Bulvár

Balhé a kórházban: kirúgatott egy ápolónőt Hargitai Bea, ezen borult ki

Kirúgatott egy ápolónőt egy prágai kórházból Hargitai Bea. A modell azért tett így, mert a nővér kinevette, amikor sérült kisfiáról érdeklődött a klinikán.

Bea az ATV vasárnap este adásba kerülő #Bochkor című adásában felháborodva mesélte el az esetet: amellett, hogy Jasonért (3) aggódott, még azzal is foglalkoznia kellett, hogy egy alkalmazott a segítség helyett egyszerűen rácsapta a telefont. Történt ugyanis, hogy a kisfia játék közben, ahogy Hargitai Bea először fogalmazott, „betörte a fejét”, ömlött a vér belőle, így a férje azonnal berohant vele a helyi balesetibe.

– Vártak az ügyeleten, miközben Jason feje vérzett, de semmi nem történt, azt mondták, hogy nincs orvos. Én éppen úton voltam, telefonon próbáltam érdeklődni, hogy mi történik, mikor látják el a fiam, erre a vonal másik végén a nővérke hahotázva közölte, hogy nincs orvos, és lecsapta – forrongott Bea, aki ezek után nem hagyta annyiban a dolgot, és addig ment, amíg meg nem váltak a szemtelen ápolótól.

– Egy ilyen embernek nem szabad olyan munkahelyen dolgoznia, ahol páciensekkel vagy aggódó hozzátartozókkal kell beszélnie. Ez ugyan Prágában történt, de ha Magyarországon futottam volna bele hasonló helyzetbe, itt is kiállok magamért – jelentette ki Bea, aki először a nővér felettesének jelezte az ügyet telefonon, majd írásban is panaszt tett, de még a kórház igazgatójának is írt.

Közben persze szerencsére kiderült, hogy a kissrácnak nincs komoly baja, csak felületi volt a sérülés, de Bea dühe nem enyhült. Végül a panaszának helyt adtak, és elbocsátották a nővért.

– Felhívtak, és tájékoztattak a döntésről. Azt nem mondták meg, ki volt a hölgy, de én kértem, hogy árulják el neki a nevem, hogy tudja: nekem köszönheti a kirúgását. Remélem, egy életre megtanulja, hogy így nem bánunk egy aggódó hozzátartozóval, de egyébként senki mással sem! – jelentette ki Hargitai Bea, akiről nem is gondolnánk, hogy ilyen harcias, de ha azt érzi, tennie kell valamit, akkor nem rest, és megteszi.

– Kiállok másokért is, ha kell, volt többször már arra is példa, hogy utcán fekvő emberhez mentem oda segíteni, hiszen sosem lehet tudni, kinek kell a segítség.

Különleges iskolát választott

Hargitai Bea egy Montessori-rendszerű oktatási intézménybe íratta be a kisfiát, ahol 15 hónapos kortól 12 éves korig tanulnak a gyerekek. Az alternatív iskolában nincsenek padok, nincsen házi feladat, és mivel nem korcsoportok szerint vannak az osztályok, az idősebb gyerekek is foglalkoznak a kisebbekkel.

Forrás: www.blikk.hu

Hasonló hírek

Egy malajziai énekes képviseli Ausztráliát az Eurovíziós Dalfesztiválon

info

Ez a hír terjed Meghan hercegné szüléséről – valóban így lenne?

Mazsi

Mi történik? Egyszerre betegednek le a legendás magyar színészek!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------