Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Balesetek tegnap és ma

Többen megsérültek, amikor két jármű ütközött. (2019. 01. 08., k – 14:34, Pest Megyei Rendőr-főkapitányság)

Eddig tisztázatlan körülmények között frontálisan összeütközött két személygépkocsi a 400-as számú út 3+150 kilométerénél 2019. január 8-án 13 óra 15 perckor.

A helyszíni szemle idején a Budapestről Szolnok felé közlekedőket nem terelik el, a Monor irányából érkezőket a 4-es számú főútra terelik.

Kérjük az arra haladó gépjárművezetőket, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek!

A Győr felé vezető oldalon, Tata térségében a külső sávon halad a forgalom. (2019. 01. 08., k – 15:50, Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság)

Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán, a 66. kilométerszelvényben 2019. január 8-án 15 óra 19 perckor. A rendelkezésre álló adatok szerint két kamion ütközött össze. Az egyik járműszerelvény a belső, a másik pedig a leállósávot foglalja el. Az érintett útszakaszon a forgalom a külső sávon halad. Kérjük, hogy fokozott óvatossággal közlekedjenek!

A forgalom a középső sávban halad. (2019. 01. 09., sze – 02:33, Pest Megyei Rendőr-főkapitányság)

Eddig tisztázatlan körülmények között közúti közlekedési baleset történt 2019. január 9-én 1 óra 30 perckor az M0-ás autóút bal pályatestén, a 2+600 kilométerszelvényben, egy járműszerelvény és egy személygépjármű ütközött Törökbálint térségében. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a balesetben két személy megsérült. A szemle és a műszaki mentés idejére a forgalmat rendőrök irányítják.

Az érintett útszakaszon a forgalom a középső sávban halad.

Kérjük az arra közlekedők fokozott figyelmét.

Egy nyerges vontató pótkocsija a zajvédő falra dőlve állt meg. (2019. 01. 09., sze – 06:35, Pest Megyei Rendőr-főkapitányság)

Eddig tisztázatlan okból 2019. január 9-én 5 óra 50 perckor egy nyergesvontató pótkocsija az M0-ás autóút 51+770-es kilométerszelvényében megcsúszott és a zajvédő falra dőlve állt meg. Személyi sérülés nem történt. A forgalom a belső sávon halad.

Torlódásra számíthatnak az arra közlekedők.

A helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére a forgalmat rendőrök segítik, kérjük az arra közlekedők fokozott figyelmét!

További balesetek:

Budapesten a Határ útnál is lángolt egy autó, aminek a műszerfala gyulladt ki. Itt a tulajdonosnak sikerült megfékeznie poroltóval a lángokat még a tűzoltók kiérkezése előtt. Nem úgy a Petőfi hídon, ahol az autó sofőrje még szerencsére ki tudott menekülni az égő autóból.

Forrás: police.hu

Hasonló hírek

8 nap alatt, 3 lopott gépkocsi (+videó)

Géza

Halálos közlekedési baleset az M1-esen

Géza

Őrizetben a bankrabló – videó

Géza