Hirmagazin.eu
Főoldal » Balázs Klári olyat mondott, amit régen maga sem hitt volna el
Bulvár

Balázs Klári olyat mondott, amit régen maga sem hitt volna el

Egy jósnő mindent pontosan felvázolt a mostani életéből, de az énekesnő kinevette.

Ma már a világ természetesebb dolga, hogy Balázs Klári és Korda Györgyegy párt alkot. Mégis, 40 évvel ezelőtt, amikor egy Margit néni nevű jósnő azt mondta, hogy nem akkori, előző férje, Balázs Gábor mellett fog megöregedni, nagyot nevetett.

“A hetvenes évek végén az egyik kolléganőm mesélte, hogy ismer valakit, aki tud jósolni. Nem hittem az ilyesmiben, szkeptikus voltam, de gondoltam, hívja csak el a zenekari próbánkra, majd jót szórakozunk. Ekkor még Balázs Gábor felesége voltam, kíváncsian vártam a találkozót. Margit néni kézírásból és tenyérből jósolt, és azt mondta, hogy el fogok válni, én meg kinevettem. Azt is mondta, hogy egy nálam jóval idősebb, híres férfival jövök össze, akivel annyit fogok a tengerentúlra járni, hogy már unni fogom… egy szavát sem hittem el. Mindezt otthon Gábornak is elmeséltem, jót nevettünk rajta” – emlékezett vissza a negyven évvel ezelőtti történésekre a Lokálnak Balázs Klári, akit később – már Korda György feleségeként – hideg zuhanyként ért a felismerés, hogy a jósnőnek mindenben igaza lett.

“Néhány évvel később az egyik kollégám hívta fel a figyelmem arra, hogy Margit néninek minden szava beigazolódott. Visszaemlékeztem a jóslásra, hirtelen összeállt a kép, majdnem rosszul lettem ijedtemben. Kicsivel később persze meg is nyugodtam, hiszen úgy gondoltam, ha bejött, hogy elválok, akkor annak is be kell jönnie, hogy Gyurival élem le az életem… Ettől függetlenül nagyon hálás vagyok az előző férjemért, Gáborért is, akivel a haláláig jó barátok maradtunk” – magyarázta az énekesnő, aki életében mindössze egy szűk évig volt szingli, de mint mondja, cseppet sem bánja, hogy sosem kalandozott.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

„Örökké fájni fog a hiánya” – Nem vehetett részt bátyja temetésén Fodor Zsóka

Mazsi

Döbbenetes fejlemény, szabadlábon van az adócsalással vádolt Győzike!

Mazsi

Dagad a botrány: Hajós András nem kell a TV2-nek!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------