Hirmagazin.eu
Főoldal » Bajba került a magyar sztár: nincs könnyű helyzetben a koronavírus-járvány miatt
Bulvár

Bajba került a magyar sztár: nincs könnyű helyzetben a koronavírus-járvány miatt

Már csak néhány hétig tud megélni a tartalékaiból MC Hawer. Ezért, amíg nem rendeződik a koronavírus járvány okozta gazdasági helyzet, a mulatós sztár kitalálta, hogy szakmát vált és egy élelmiszerboltban, árubeszerzőként keresi meg a mindennapi betevőt.

Nem szégyen a kétkezi munka MC Hawernek! Zenészkollégáihoz hasonlóan a mulatós énekes is fellépés nélkül maradt a koronavírus-járvány miatt. Nincs bevétele és előreláthatólag még jó ideig nem is térhet vissza a színpadra, amit ugyan nehéz megemésztenie, de nem sajnáltatja magát, hanem a tettek mezejére lép. Egy B-tervvel állt elő, amivel rövidesen ismét pénz állhat a házhoz. Ha az elkövetkező hetekben sem javul a helyzet, fiatal párjával, Fannival együtt vidékre költözik és a családi élelmiszerboltban vállalnak munkát.

„Nincs fellépés, nincs bevétel sem. Hamarosan feléljük a tartalékainkat is, de persze kötelező kiadásaink minden hónapban vannak. Amióta eladtam a lakásomat, immáron másfél éve, azóta albérletben lakom, amit szintén havonta fizetni kell. A főbérlővel most sikerült megállapodnunk egy kedvezőbb árban. Gyakorlatilag két hónapra azt a megoldást választottuk, hogy a kaució fedezi a bérleti díjunkat. Így próbáljuk átvészelni ezt a rémes szituációt. Bízom benne, hogy mire elfogy ez a pénz, helyre rázódik a helyzet, mert ha a nyári rendezvényeket is bebukjuk, akkor már tényleg világvége lesz” – magyarázta a Ripost-nak MC Hawer, aki hozzátette, sosem volt még csak hasonló helyzetben sem élete során, és bár sokszor elfogja a kétségbeesés, jól tudja, hogy nem kesereghet, és mielőbb lépnie kell.

„Van B-tervünk. A párom szülei Borsodban élnek. A faluban van egy élelmiszerboltjuk, ami most meglehetősen jól megy. Érthető módon. Ketten vannak, apuka árut szerez be, anyuka pedig a boltban van. Régebben Fanni is dolgozott náluk, amikor még Kazincbarcikán lakott a szülői házban. Jó a viszonyom a párom szüleivel, így felvetődött, hogy beállhatunk hozzájuk dolgozni. Én mennék apukával árut beszerezni, Fanni pedig visszatérne a boltba. Pár hónapig Kazincbarcikán bérelnénk egy lakást, és ott húznánk ki addig, amíg csak lehet” – magyarázta az énekes.

„Nem tagadom, nehezen élem meg ezt az időszakot. Harminc éve családfenntartó vagyok, automatikus feladat, hogy meg kell teremtenem a családnak a mindennapi betevőt. Nekem nem büdös a munka! Lehet bohóckodni a Facebookon, de ezzel nem áll pénz a házhoz. Ciki, hogy családfenntartóként nem tudom biztosítani a páromnak, ami egy férfitől elvárható, és ez nagyon frusztrál. Rossz ez a bizonytalanság és reménytelenség. Ha tudnám, hogy két hónapig tart, és visszaáll utána minden, akkor szerényen valahogyan kihúzom, de így nehéz” – tette még hozzá MC Hawer, aki kész imádott autóját is beáldozni, ha végül minden kötél szakad.

Forrás: Ripost / Hirmagazin.eu

Fotó: Facebook

Hasonló hírek

Két mosómedvét fojtott vízbe egy tanár a diákjai előtt

Géza

Oázissá alakul Csonka Bandi terasza

info

Lomnici: Az RTL-nek bocsánatot kellene kérnie – videó

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------