Hirmagazin.eu
Főoldal » Bagóért adta el luxusvilláját Gáspár Győző: itt forgatták a család show-műsorát
Bulvár

Bagóért adta el luxusvilláját Gáspár Győző: itt forgatták a család show-műsorát

Salgótarján — Lezárult egy korszak: Gáspár Győző (46) eladta a mára kultikussá vált Győzike-villát.

A Romantic frontembere volt az első hazánkban, aki kamerákat és stábot engedett az otthonába, saját show-ján keresztül a családja életét több millió néző követhette nyomon. Az RTL Klubon 2005 és 2010 között 10 évad futott nagy sikerrel, az első részeket kétmilliónál is többen nézték, ám idővel az érdeklődés csökkent, és a csatorna le is vette a műsorról Győziéket. A sárga falú villa, benne a zebramintás fürdőszobával, nagy, szellős terekkel és a műsor a falakról többször is visszaköszönő emblémájával azonban legenda lett. Elsősorban a nézőknek, mert Győzőben egy ideje már kellemetlen emlékeket idézett fel, és évek óta próbált szabadulni tőle.

A falon eredetileg a Győzike-show logója is ott virított A falon eredetileg a Győzike-show logója is ott virított

– Már hét vagy nyolc éve nem laktunk ott. Azóta hol volt bérlő, hol nem, tulajdonképpen nem volt mindig lakatlan az épület, de az utóbbi években azért már üresen állt – mesélte a Blikknek Győzike. – Mióta elköltöztünk, néhányszor visszamentünk oda, de megmondom őszintén, már nem szerettem azt a házat… Az már a múlt. Jó volt persze forgatni, mi voltunk az elsők, akik bekameráztatták az otthonukat, sokan hülyének néztek, beszólogattak, aztán persze kiderült, hogy hétfőnként azért csak nézték a show-t. Talán furcsa, de már emlékezni sem akarok azokra az időkre!

Gáspár Győző jó néhány évvel ezelőtt még büszkén feszített háza előtt, később már alig várta, hogy el tudja adni /Fotó:RAS-archívum Gáspár Győző jó néhány évvel ezelőtt még büszkén feszített háza előtt, később már alig várta, hogy el tudja adni /Fotó:RAS-archívum

Győzike régi otthonát milliók ismerték meg a tévéműsorban, mégsem kapkodtak érte a vevők, sokat engedett az árból Győzike régi otthonát milliók ismerték meg a tévéműsorban, mégsem kapkodtak érte a vevők, sokat engedett az árból

A villában több millió ember „érezhette magát otthon”, hiszen éveken keresztül láthattuk a családtagok minden pillanatát. A zenész lányai, Evelin és Virág a nézők szeme láttára nőtt fel, Gáspárék semmit nem rejtettek el a kamerák elől. A múltat azonban lezárták, de nehezen adtak túl a villán, amelyet több alkalommal, több ingatlanos oldalon is meghirdettek, előbb 49,9 millió, majd csak 37,9 millió forintért, de nem találtak vevőt egészen a közelmúltig, ám úgy tudjuk, Győző tovább engedett az árból, jócskán áron alul adta el a Győzike-show színhelyét. A pénzt kisebbik lánya, Virág kapja.

A ház eladása után befolyó összeget Virág kapja meg /Fotó: RAS-archívum A ház eladása után befolyó összeget Virág kapja meg /Fotó: RAS-archívum

– Valóban sokáig hirdettem. Nem akartunk visszaköltözni, szerettük volna, ha megveszi valaki. Sajnos nem volt jó állapotban, évekig hozzá sem nyúltunk, csak pusztult az egész, pedig egykor nagyon szép volt. Többször változtattunk, tapétákat, bútorokat cseréltünk, átrendeztünk mindent – magyarázta Győző. – Az évek alatt sok érdeklődő volt, de komoly vevő kevés, ám nemrég így is elkelt. Virágé a pénz, már csak ezért sem mondanám el a pontos összeget, de annyit igen, hogy nagyon áron alul ment el. De már ez sem érdekel…

Az elmúlt években már üresen állt az egész ország által megismert ház Az elmúlt években már üresen állt az egész ország által megismert ház

Áruba bocsátották az ajtót

A reality korábbi nézői jól ismerhetik a Gáspár-villa bejárati ajtaját, amelynek üvege gravírozott, az olvasható rajta: Győzike. Az új tulajdonos nem tartja meg a nyílászárót. Talán sajnálta kidobni, talán úgy gondolta, egy rajongó örülne neki, ezért meghirdette az egyik közösségi oldalon, a Győzi-villa bejárati ajtaja néhány tízezer forintért megszerezhető.

Forrás:  Blikk / Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Valakinek csúnyán bemutatott Kelemen Anna, csak azt nem tudni, kinek…

Mazsi

Nagy a baj: Drámaian lefogyott Benke Laci bácsi!

Mazsi

Mező Misi költözik

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------