Hirmagazin.eu
Főoldal » Badacsonyi borászgyilkosság: „Nagyon sajnálom, hogy részese voltam a történteknek” – Megtörte a csendet az egyik vádlott, újabb részletek derültek ki a végzetes éjszakáról!
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Badacsonyi borászgyilkosság: „Nagyon sajnálom, hogy részese voltam a történteknek” – Megtörte a csendet az egyik vádlott, újabb részletek derültek ki a végzetes éjszakáról!

Badacsony — S. Norbert (29), a badacsonyi gyilkosság egyik vádlottja úgy döntött, megtöri a csendet, és a Blikknek elmondja, szerinte mi történt a végzetes éjszakán.

A szabolcsi férfi, mint mondta, szeretne tiszta vizet önteni a pohárba. Azt is elárulta: azóta is kísértik azok az órák.

– Nagyon sajnálom, hogy részese voltam a történteknek, hogy akkor éjszaka én is ott voltam, ám Csaba (†37) halálát nem én okoztam, s részvétemet fejezem ki a családjának – szögezte le S. Norbert, aki ügyvédje jelenlétében fogadta munkatársunkat.

– Gyilkosnak bélyegeznek, pedig nem vagyok az, és ez ki is derül majd. Hiszek abban, hogy az igazság napvilágot lát, és tisztázódik az én pontos szerepem is ebben a tragédiában – tette hozzá a fiatal, aki szerint a komoly fordulatra már nem kell sokáig várni.

Az ügyészség korábbi közleménye szerint H. Csaba halálának bekövetkezéséhez a megbetegedései mellett a bántalmazással összefüggésben kialakult stresszhelyzet is hozzájárult. Ám úgy tudjuk, hogy a fiatal borász testén nem voltak súlyos sérülések.

Több szakértő is véleményt alkotott: mindegyikük megállapította, hogy a sértettnek 8 napon belül gyógyuló sérülései keletkeztek a bántalmazás következtében.

 Nincs közvetlen összefüggés S. Norbert tevékenysége és a bekövetkezett tragédia között – mondta dr. Jónás Nándor ügyvéd, S. Norbert jogi képviselője lapunk megkeresésére.

Mint megírtuk, H. Csaba tavaly szeptemberben a barátaival tartott hazafelé egy szüreti mulatságról, amikor S. Norbert és V. János a behajtani tilos jelzés ellenére be akartak fordulni egy utcába. A két társaság tagjai összeszólalkoztak. A vita eldurvult, verekedéssé fajult, a fiatal borász a helyszínen meghaltV. János és S. Norbert megpróbált elmenekülni, de autójukkal egy árokba hajtottak.

Ellenük a megyei főügyészség halált okozó testi sértés és más bűncselekmények miatt emelt vádat. A vád szerint Csaba az autóval szemben megállt, a vádlottak ekkor kiszálltak, majd többször ököllel arcon ütötték a férfit. Ő nem védekezett, csupán azt kérdezte: „Üthettek, de mire jó ez, mit tettem?”

Tilos az alkohol

Badacsonytomaj képviselő-testülete a tragikus történések után testületi ülést tartott, ahol határozatot hoztak több dologról annak érdekében, hogy javuljon a balatoni település környékén a közbiztonság.

Többek között javasolták a közterületen történő alkoholfogyasztás megtiltását, illetve a helyi csendrendeletet is felülvizsgálták.

blikk

Hasonló hírek

Fordulat a veronai buszbaleset perében, új vádlottak is lehetnek

Géza

Lövöldözés a belvárosban: pizzafutárnak álcázva akart kirabolni egy órást a budapesti férfi

Mazsi

Három újabb gyanúsítottat vettek őrizetbe a Czeglédy-ügyben

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------