Főoldal > Hírek > Főhírek > Külföld > Babával együtt lopták el az autót, hiába sikoltozott az édesanya
Babával együtt lopták el az autót, hiába sikoltozott az édesanya
Képünk csak illusztráció.

Babával együtt lopták el az autót, hiába sikoltozott az édesanya

Hirdetés

Két ismeretlen férfi rángatta ki a nőt a kocsiból, majd elhajtottak az autóval, a kisbaba viszont még mindig a hátsó ülésen aludt.

Clare O’Neill négyhetes kislánya az anyja autójának hátsó ülésén aludt, amikor fényes nappal megtámadták őket Birminghamben. Két férfi egyszer csak kirángatta az anyát a volán mögül, majd a babával együtt elhajtottak az Audival.

“Láttam, amint egy hölgyet kirángatnak az autójából. A nő a kocsiba kapaszkodott, és üvöltött, de a jármű elindult, ő pedig leesett róla. Azt kiabálta: a kisbabám, a kisbabám. Borzasztó volt” – mesélte a 66 éves Anjana Chavda a Mirrornak, aki a lakása ablakából látta a jelenetet.

O’Neill megsérült, amikor gyermekét próbálta megmenteni a rablóktól, ezért kórházba vitték. A rendőrök azonnal elkezdték keresni a babát, 45 perccel később pedig egy közeli klinika ápolói értesítették őket, hogy egy alig négy hetes újszülöttet találtak egy szürke Audiban a kórháznál. A kicsinek nem esett baja, még mindig a babahordozóban volt a hátsóülésen. A két támadó elmenekült a helyszínről, hátrahagyva a nagy értékű autót is.

A rendőrségnek a tetteseket azóta sem sikerült elkapniuk, de az egyik utcai kamera felvette őket. A hatóságok most a birminghami lakosságban bíznak, hátha valaki tud részletekkel szolgálni a bűncselekményről, és a tettesek nyomára vezeti majd őket.

Forrás: Ripost

Képünk csak illusztráció!

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás: