Image default
Külföld

Babával együtt lopták el az autót, hiába sikoltozott az édesanya

Két ismeretlen férfi rángatta ki a nőt a kocsiból, majd elhajtottak az autóval, a kisbaba viszont még mindig a hátsó ülésen aludt.

Clare O’Neill négyhetes kislánya az anyja autójának hátsó ülésén aludt, amikor fényes nappal megtámadták őket Birminghamben. Két férfi egyszer csak kirángatta az anyát a volán mögül, majd a babával együtt elhajtottak az Audival.

“Láttam, amint egy hölgyet kirángatnak az autójából. A nő a kocsiba kapaszkodott, és üvöltött, de a jármű elindult, ő pedig leesett róla. Azt kiabálta: a kisbabám, a kisbabám. Borzasztó volt” – mesélte a 66 éves Anjana Chavda a Mirrornak, aki a lakása ablakából látta a jelenetet.

O’Neill megsérült, amikor gyermekét próbálta megmenteni a rablóktól, ezért kórházba vitték. A rendőrök azonnal elkezdték keresni a babát, 45 perccel később pedig egy közeli klinika ápolói értesítették őket, hogy egy alig négy hetes újszülöttet találtak egy szürke Audiban a kórháznál. A kicsinek nem esett baja, még mindig a babahordozóban volt a hátsóülésen. A két támadó elmenekült a helyszínről, hátrahagyva a nagy értékű autót is.

A rendőrségnek a tetteseket azóta sem sikerült elkapniuk, de az egyik utcai kamera felvette őket. A hatóságok most a birminghami lakosságban bíznak, hátha valaki tud részletekkel szolgálni a bűncselekményről, és a tettesek nyomára vezeti majd őket.

Forrás: Ripost

Képünk csak illusztráció!

Hasonló hírek

Önként nem ment, lemondatták a római főpolgármestert

info

Nyemcov-gyilkosság: Moszkva szerint Oroszország-ellenes az EP állásfoglalása

info

Majdnem az óceánba csapódott egy Boeing 737-es! – VIDEÓ

Mazsi