Hirmagazin.eu
Bulvár

Baba-hír: megszülettek Fekete Dávidék ikergyermekei – 13-an álltak készenlétben a kórházban – fotók

Győr — Hatalmas boldogság! Megszülettek Fekete Dávid (32) ikrei.

Az autókereskedéssel is foglalkozó üzletet igazgató énekes fiai pénteken, nem sokkal dél után látták meg a napvilágot, mindössze kilenc perc különbséggel, ráadásul édesanyjuk, Regina (22) természetesen úton hozta őket világra.

– Hihetetlen élmény volt! Regina előző este már befeküdt a kórházba, hiszen az ikerterhesség mindig kiemeltebb figyelmet kap, ráadásul már nagyon közeledett a kiírt időpont, talán egy hetünk volt még hátra – mondta a Blikknek az énekes.

– Aztán délelőtt kaptam a telefont, hogy az orvosok a kicsik és a szerelmem biztonsága érdekében úgy döntöttek, inkább megindítják a szülést, így azonnal rohantam be a kórházba – emlékezett vissza Dávid, akinek a mosolyt le sem lehet törölni az arcáról, amióta Ádin és Máté megérkeztek.

– Még mindig alig tudom felfogni, ami történt, tényleg minden tiszteletem a nőké. Amit ők egy szülés alatt végigcsinálnak, az emberfeletti! Volt, hogy ki kellett lépnem a szülőszobából egy pillanatra, hogy vegyek egy mély levegőt, de aztán mentem segíteni, bár néha azt sem tudtam, mit tehetnék. De voltak ott sokan, akik igen, összesen 13 ember állt készenlétben, hogy ha bármi történik, lépni tudjanak – emlékezett vissza az énekes, aki azt is elárulta, tényleg a szerencsén múlt, hogy minden jól alakult.

Noha Ádin és Máté piciknek tűnnek,szép súllyal látták meg a napot / Fotó: Fekete Dávid

– Az egyik baba farfekvéses volt, így akár alakulhatott volna úgy is, hogy végül a császármetszés mellett döntenek az orvosok. De sikerült úgy fordulnia, hogy ne legyen baj, így mindkét fiam születését végignézhettem, és én vághattam el a köldökzsinórt – büszkélkedett az ifjú apuka, akinek elsőszülöttje, Ádin 3110 grammal és 49 centiméterrel, kilenc perccel később érkező öccse, Máté pedig 3180 grammal és szintén 49 centiméterrel született.

Az énekes rendkívül boldog és nagyon büszke feleségére, Reginára, aki természetes úton hozta világra ikreiket / Fotó: Fekete Dávid

– Azt beszéltük meg a feleségemmel, hogy az első babának ő adja a nevet, a másodiknak én, és annyira érdekes, de Ádin inkább rá hasonlít, míg Máté rám – mesélte a fiatalember, aki így már három gyermek apukája, hiszen Regina a kislányával, Leilával (5) érkezett a házasságba, aki már most odavan a két csöppségért.

Regina kislánya, Leila már nagyon várta öccseit, mosolyogva fogadta őket / Fotó: Fekete Dávid

Kihagyták a nászutat

Dávid és Regina négy évvel ezelőtt jöttek össze. A szerelmesek tavaly augusztusban, szűk családi körben mondták ki a boldogító igent.

Nászútra azonban nem utaztak el, mindössze egy hosszú hétvégével ünnepelték meg, hogy összeházasodtak. Ráadásul erre az ikrek érkezése miatt egy jó ideig nem is lesz újabb lehetőségük.

Hasonló hírek

A Tankcsapda kiborította a bilit

info

Soha nem volt egyszerre ennyi világsztár Magyarországon

Edit

Katalin hercegné bomba formában a szülés után – György herceg csupa báj

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------