Főoldal » Azzal búcsúzunk mára, hogy Ti is, biztosan szívesen elköltöznétek egy ilyen helyre lakni.. Nyugodalmas jó éjszakát kívánunk! Hirmagazin.eu
Külföld

Azzal búcsúzunk mára, hogy Ti is, biztosan szívesen elköltöznétek egy ilyen helyre lakni.. Nyugodalmas jó éjszakát kívánunk! Hirmagazin.eu

Elképesztő luxuslakás rejtőzik egy eldugott arkansasi barlangban! Csodálatos, nézegesd meg a képeket!

Lenyűgöző luxuslakás rejtőzik egy eldugott arkansasi barlangrendszerben, mely most új tulajdonosra vár.

különleges barlanglakás, mely korábban háborús búvóhely volt, évek óta hotelként üzemel, ám tulajdonosai most 2,75 millió dollárért eladásra kínálják.

A területen kanyargó folyóról elnevezett Beckham Creek Cave Lodge a 80-as években jött létre, majd az évek során több felújításon is átesett, mely során egy rendkívül impozáns, cseppkövekkel és sziklafalakkal “díszített” luxuslakhellyé vált.

Az épületbe belépve egy kétszintes, tágas nappali fogad, illetve egy hatalmaskonyha étkezővel, emellett 4 hálószoba lett benne kialakítva, melyekhez külön fürdőszoba is tartozik.

A barlanglakás egyik érdekessége, hogy még egy természetes vízesés is csordogál benne.

A Parthenon község közelében, az erdő ölelésében megbújó hatalmas birtokon még egy kristálytiszta vizű tó, és egy helikopter leszálló is található.

barlang távol esik a nagyvárosok zajál, így új lakói gyönyörű, csendes környezetben élhetnek, miközben egy teljesen felújított, fényűző és kényelmes otthon fogadja őket.

További képek:

Forrás: erdekesvilag.hu

Hasonló hírek

Most kaptuk a hírt: hatalmas erőkkel szállt ki a rendrség, lerohanták a csendes londoni utcát

Mazsi

Szörnyű látvány: a rendőrök is elborzadtak, amikor rátaláltak a nőkre

Mazsi

Megtörtént a magyar Gripenek első bevetése a balti légtérben

Edit