Hirmagazin.eu
Főoldal » „Azt kapta, amit megérdemelt” – Döbbenetes dolgokat állít volt élettársa a székhez kötözve halálra fagyó Zsoltról: 19-szer jelentette fel
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

„Azt kapta, amit megérdemelt” – Döbbenetes dolgokat állít volt élettársa a székhez kötözve halálra fagyó Zsoltról: 19-szer jelentette fel

Nagylók — Letartóztatták azt a három férfit, akik leitattákmajd a nagylóki kocsma teraszán szigetelőszallaggal a székhez kötözték és sorsára hagyták az alvó Zsoltot.

A közmunkásként dolgozó, négygyermekes férfi hajnalra meghalt, tragédiája az egész települést megrázta. Egy embert kivéve: a férfi volt élettársa, Mónika nem bánja, hogy így alakult.

– Zsolti tizenegy évig volt az élettársam, ebből az utolsó öt maga volt a pokol – állította a Blikknek Mónika. – A falubeliektől tudom, hogy mi történt vele a kocsma teraszán. Szörnyen hangozhat, de Zsolt tragédiája számomra megváltás! Szerintem azt kapta, amit megérdemelt. Amíg együtt éltünk, munka után a kocsmába ment, részegen meg engem ütött. Tizenkilencszer jelentettem fel őt a sárbogárdi kapitányságon, végül felfüggesztett börtönbüntetéssel megúszta – mondta az asszony.

A nagylókiak és Török Ramóna (27), Zsolt négy gyermekének nevelője mind úgy tudják, hogy a közmunkás férfi jámbor volt és megbízható.

– Mi jó embernek ismertük Zsoltot, persze nem tudott úgy gondoskodni gyerekeiről, ahogy szeretett volna. Higgye el, rajongott a gyerekeiért, ha kapott egy kis fizetést, rájuk gondolt először, olyankor mindig hozott nekik valamit. Ők is nagyon szerették az apjukat, nehezen tudják feldolgozni, hogy nincs többé – mondta korábban munkatársunknak Ramóna.

– Elismerem, lelkifurdalás gyötör, mert egy évig nem is látogattam a gyerekeimet, de ennyi idő kellett, hogy feldolgozzam azt a sok szörnyűséget, amit az apjuk tett velem – magyarázta Mónika. – De minden harmadik szombaton Sárbogárdon, a Családsegítő Központban találkoztunk. Közben két kislányom született, napokon belül megérkezik a harmadik. Ramóna még nem tudja, de mindent megteszek, hogy újra én neveljem a négy másik gyerekemet. Az élettársam ácsként dolgozik, úgy gondoljuk, ahol három csöppségnek jut étel, ott a négy testvérük sem fog éhezni.

5 év börtön a rossz viccért

A Büntető Törvénykönyv szerint a védekezésre képtelen személy sérelmére, gondatlanságból elkövetett emberölés vétsége miatt 1-től 5 évig terjedő szabadságvesztésre számíthat a három tettes.

blikk, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Felborult egy üzemanyagot szállító kamion

info

Az összes traffipax kikerül az utakra +hol leszenk a sebességelenőrzések augusztusban (országos lista)

Géza

Több tucat közlekedési balesetnél intézkedett a rendőrség az elmúlt 24 órában

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------