Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

„Azt kapta, amit megérdemelt” – Döbbenetes dolgokat állít volt élettársa a székhez kötözve halálra fagyó Zsoltról: 19-szer jelentette fel

Nagylók — Letartóztatták azt a három férfit, akik leitattákmajd a nagylóki kocsma teraszán szigetelőszallaggal a székhez kötözték és sorsára hagyták az alvó Zsoltot.

A közmunkásként dolgozó, négygyermekes férfi hajnalra meghalt, tragédiája az egész települést megrázta. Egy embert kivéve: a férfi volt élettársa, Mónika nem bánja, hogy így alakult.

– Zsolti tizenegy évig volt az élettársam, ebből az utolsó öt maga volt a pokol – állította a Blikknek Mónika. – A falubeliektől tudom, hogy mi történt vele a kocsma teraszán. Szörnyen hangozhat, de Zsolt tragédiája számomra megváltás! Szerintem azt kapta, amit megérdemelt. Amíg együtt éltünk, munka után a kocsmába ment, részegen meg engem ütött. Tizenkilencszer jelentettem fel őt a sárbogárdi kapitányságon, végül felfüggesztett börtönbüntetéssel megúszta – mondta az asszony.

A nagylókiak és Török Ramóna (27), Zsolt négy gyermekének nevelője mind úgy tudják, hogy a közmunkás férfi jámbor volt és megbízható.

– Mi jó embernek ismertük Zsoltot, persze nem tudott úgy gondoskodni gyerekeiről, ahogy szeretett volna. Higgye el, rajongott a gyerekeiért, ha kapott egy kis fizetést, rájuk gondolt először, olyankor mindig hozott nekik valamit. Ők is nagyon szerették az apjukat, nehezen tudják feldolgozni, hogy nincs többé – mondta korábban munkatársunknak Ramóna.

– Elismerem, lelkifurdalás gyötör, mert egy évig nem is látogattam a gyerekeimet, de ennyi idő kellett, hogy feldolgozzam azt a sok szörnyűséget, amit az apjuk tett velem – magyarázta Mónika. – De minden harmadik szombaton Sárbogárdon, a Családsegítő Központban találkoztunk. Közben két kislányom született, napokon belül megérkezik a harmadik. Ramóna még nem tudja, de mindent megteszek, hogy újra én neveljem a négy másik gyerekemet. Az élettársam ácsként dolgozik, úgy gondoljuk, ahol három csöppségnek jut étel, ott a négy testvérük sem fog éhezni.

5 év börtön a rossz viccért

A Büntető Törvénykönyv szerint a védekezésre képtelen személy sérelmére, gondatlanságból elkövetett emberölés vétsége miatt 1-től 5 évig terjedő szabadságvesztésre számíthat a három tettes.

blikk, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Na végre! Elindult valami: Idegenrendészeti őrizetbe vették az albán határsértőket! Oszd meg!

Géza

Napi Sziget-események

Géza

Új trükk az autólopáshoz

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------