Image default
Külföld

Azt csinálnak az arabok Berlinben, amit akarnak, a zsaruk tehetetlenek

Szinte zavartalanul végezhetik piszkos ügyleteiket az arab nagycsaládok a német fővárosban. A drogkereskedés, a prostitúció és a tiltott szerencsejáték ellen szinte tehetetlenek a hatóságok. A berlini közparkokat ellepték a migránsbűnözők.

Szegény, buta, mérges!

Ezekkel a jelzőkkel illeti a német konzervatív napilap, a Welt egyik vezető munkatársa a német fővárost véleménycikkében. Peter Huth szerint, ha a német emberek a berlini bűnözésre gondolnak, akkor elsőként a Görlitzer park jut az eszükbe. Itt ugyanis az Afrikából érkező gazdasági migránsok nyíltan vállalva, fényes nappal árulnak például drogot. Néhány nappal ezelőtt kirúgták a berlini rendőr főkapitányt a hivatalából. Ennek egyik oka a 2016 decemberi terrortámadás, másik pedig a romló közbiztonsági adatok voltak. Peter Huth azonban mindenkit emlékeztet, hogy ez csal látszatmegoldás, a problémát ugyanis már hosszú évek óta magával hordozza a város. Bűnözésből élő arab nagycsaládok szinte háborítatlanul csinálnak azt, úgy és akkor, amit, ahogy és amikor csak akarnak.

Berlin közparkjaiban mindennapos a drogkereskedelem, a kényszerített prostitúció, a tiltott szerencsejátékok és a célzott támadások egyaránt.

Az igazságszolgáltatás is hagy némi kívánnivalót maga után. A cikk írója szerint a bírósági ítéletek inkább enyhének mondhatóak, mintsem elrettentőnek. Ráadásul az arab klánokban annyi ember van, hogy könnyűszerrel pótolják azokat, akik egy kis időre a rácsok mögé kerülnek. A berlini arab nagycsaládok semmiben sem szenvednek hiányt, a Welt cikke szerint méregdrága ügyvédek mossák a fejeseket tisztára, így fordulhatott elő, hogy egy hét évre ítélt vezetőt, kis idő elteltével már szabadon is engedtek. De Peter Huth arról is beszámol, hogy az arabok úgy tartják trubadúrként a híres német rappert, Bushidot, mint egykor az amerikai maffia tette azt Frank Sinatrával.

A véleménycikk végén megjegyzi a szerző, hogy talán nem is kell többet írni, hogy illusztrálni lehessen, miért érzik annyira jól magukat az arab nagycsaládok Berlinben, miért növekszenek, és miért boldogulnak.

Forrás: Ripost

Képünk illusztráció!

Hasonló hírek

Megindultak az amerikai csapatok Magyarországra

Edit

Pokoli látvány tárult az autósok szeme elé: tűzvihar nyelte el az utat – VIDEÓ

Mazsi

Madeleine-ügy: Ausztráliában talált holttestet vizsgálnak

info