Hirmagazin.eu
Főoldal » Azt csinálnak az arabok Berlinben, amit akarnak, a zsaruk tehetetlenek
Külföld

Azt csinálnak az arabok Berlinben, amit akarnak, a zsaruk tehetetlenek

Szinte zavartalanul végezhetik piszkos ügyleteiket az arab nagycsaládok a német fővárosban. A drogkereskedés, a prostitúció és a tiltott szerencsejáték ellen szinte tehetetlenek a hatóságok. A berlini közparkokat ellepték a migránsbűnözők.

Szegény, buta, mérges!

Ezekkel a jelzőkkel illeti a német konzervatív napilap, a Welt egyik vezető munkatársa a német fővárost véleménycikkében. Peter Huth szerint, ha a német emberek a berlini bűnözésre gondolnak, akkor elsőként a Görlitzer park jut az eszükbe. Itt ugyanis az Afrikából érkező gazdasági migránsok nyíltan vállalva, fényes nappal árulnak például drogot. Néhány nappal ezelőtt kirúgták a berlini rendőr főkapitányt a hivatalából. Ennek egyik oka a 2016 decemberi terrortámadás, másik pedig a romló közbiztonsági adatok voltak. Peter Huth azonban mindenkit emlékeztet, hogy ez csal látszatmegoldás, a problémát ugyanis már hosszú évek óta magával hordozza a város. Bűnözésből élő arab nagycsaládok szinte háborítatlanul csinálnak azt, úgy és akkor, amit, ahogy és amikor csak akarnak.

Berlin közparkjaiban mindennapos a drogkereskedelem, a kényszerített prostitúció, a tiltott szerencsejátékok és a célzott támadások egyaránt.

Az igazságszolgáltatás is hagy némi kívánnivalót maga után. A cikk írója szerint a bírósági ítéletek inkább enyhének mondhatóak, mintsem elrettentőnek. Ráadásul az arab klánokban annyi ember van, hogy könnyűszerrel pótolják azokat, akik egy kis időre a rácsok mögé kerülnek. A berlini arab nagycsaládok semmiben sem szenvednek hiányt, a Welt cikke szerint méregdrága ügyvédek mossák a fejeseket tisztára, így fordulhatott elő, hogy egy hét évre ítélt vezetőt, kis idő elteltével már szabadon is engedtek. De Peter Huth arról is beszámol, hogy az arabok úgy tartják trubadúrként a híres német rappert, Bushidot, mint egykor az amerikai maffia tette azt Frank Sinatrával.

A véleménycikk végén megjegyzi a szerző, hogy talán nem is kell többet írni, hogy illusztrálni lehessen, miért érzik annyira jól magukat az arab nagycsaládok Berlinben, miért növekszenek, és miért boldogulnak.

Forrás: Ripost

Képünk illusztráció!

Hasonló hírek

WHO: Az utazási korlátozások nem segítenek

Géza

Bitcoin farmot épít egy orosz olajvállalat Szibériában – részletek

Géza

A szólás- és a vallásszabadság ütközött ellentétbe Malmőben

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!