Hirmagazin.eu
Főoldal » Ázsiában marad a TV2 milliós nyereménye?
Média és szórakozás

Ázsiában marad a TV2 milliós nyereménye?

Különös véget érhet az Ázsia Expressz, hiszen van egy páros, aki győzelem esetén sem vihetné haza a főnyereményként járó milliókat.

Bár az Ázsia Expressz versenyzőpárosai a 14 millió forintos fődíjért vállalták a négy országon átívelő embert próbáló küzdelmeket, nem kézenfekvő, hogy a győztesekhez kerül a pénz. Ahhoz ugyanis az kell, hogy a kiesők mindegyike nekik adja a korábban összegyűjtött és darabonként egymilliót érő amulettjeiket.

A hajrában a BerkiAmbrus, a Kulcsár EdinaCsuti és a Megyeri CsillaZsolti páros indult a bankoki végjáték felé, de az utolsó hajszában már csak ketten vehetnek részt. Az amulettek most többségében Berkinél és Ambrusnál vannak. Ők nyolc, míg Edináék hatmillió forinttal álltak a szerdai adás után. Ezzel kiosztásra is került a teljes összeg, tehát Megyeri Csilláék pénz nélkül vágnak bele a véghajrába.

Ázsiában marad a TV2 milliós nyereménye 1
Fotó: Markovics Gábor

Így győzelmük esetén is csak a megszerzett élményekkel távoznak majd Ázsiából, hiszen megvalósulhat az a forgatókönyv, hogy döntőbe kerülnek, miközben a másik két páros egymásra hagyományozza a megszerzett amuletteket. Ez a végkifejlet egyébként senkinek sem jó, hiszen a második helyezett nyakában hiába lóg akár az összes megszerezhető pénz, csak a győzelem számít…

Forrás: Ripost

Fotó: Markovics Gábor

Hasonló hírek

Kulisszatitkok a Universal Channel közelgő sorozatáról

info

Műsorváltozás a TV2-n ma este. Nagyon durva az oka!

Géza

Turnéra indul az Omega a beatmisével

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------