Image default
Sporthirek

Azóta is hősként emlegetik: egy polgármester keveredett balhéba a Groupama Aréna lelátóján a Magyarország–Szlovákia mérkőzés előtt

Nem engedte egy szlovák drukker, hogy letakarják országa zászlaját a Groupama Arénában rendezett magyar–szlovák Eb-selejtezőn.

A Čirč nevű szlovák falu polgármestere, Michal Didik több helybélivel együtt utazott Budapestre a Magyarország–Szlovákia Eb-selejtezőre, majd nem sokkal azután, hogy bement a szektorba, kifüggesztett a korlátra egy szlovák zászlót – írja a parameter.sk. Mint arról korábban beszámolt a Blikk is, a mérkőzést megelőzően akadt egy kisebb összetűzés a vendégszektorban, ugyanis egy szektorba került a felvidéki, valamint a szlovák szurkolótábor.

Didik egy szlovák lapnak arról számolt be, hogy miután kihelyezte a zászlót, váratlanul megjelent egy nagydarab magyar szurkoló, aki rárakta a kifüggesztett szlovák zászlóra a Csallóköz felirattal ellátott magyar zászlót. „Rögtön odarohantam, hogy mégis mit csinál. Azt mondta, ő oda rakhatja a zászlaját, ahová csak akarja. Veszélyesnek nézett ki, nem volt mindegy. De nem engedhetem meg akárkinek, hogy csak úgy letakarja a szlovák zászlót a magyarral” – mondta a polgármester.

Végül a konfliktusból nem lett komolyabb balhé. Didik elmondása szerint a magyar szurkolót lefogták, majd elvezették. Később, a mérkőzés alatt a vendégszektor két részét már egy rendőrsorfal választotta el egymástól.

blikk

Hasonló hírek

Hosszú Katinka letarolta a mezőnyt Franciaországban, újabb 3 arannyal gazdagabb

Edit

Zsákai Olivér és a Drag szörny!

Edit

Lavina fenyeget, óriási változásokat okoz Cristiano Ronaldo

Mazsi