Hirmagazin.eu
Főoldal » Azonnal hívta Korda György telefonon, hogy kell a válási papír. Hihetetlen, pedig megtörtént..
Bulvár

Azonnal hívta Korda György telefonon, hogy kell a válási papír. Hihetetlen, pedig megtörtént..

Így vált el Korda György és Balázs Klári. De egymásért tették.

A Korda-Balázs házaspárt korábban a Best magazin újságírója kísérhette el Bécsbe, a kedvenc helyükre, ahová romantikázni járnak. Az út alatt bőven volt idő a beszélgetésre. A megismerkedésük is szóba került.

Klárika így emlékszik rá: „Másodéves tanuló voltam, amikor megismerkedtünk, nyomult is, de akkor nem volt aktuális.” Férje sem tagadja, hogy bizony már akkor kinézte magának a csinos lányt, aki a Skála együttessel lépett fel. „Először a Fészek Klubban környékeztem meg, de azt mondta, hazamegy. Egy évvel később a Magyar Rádióban találkoztunk, megint megpróbáltam, de inkább megint hazament. Végül Szombathelyen egy műsorban léptünk fel, de onnan éjfélkor már nem tudott hazamenni.”

Klárika minden részletre pontosan emlékszik: ’1980 nyara volt, Gyuri nagyon belehúzott. Előadás előtt átölelte a vállamat, belenézett a szemembe és azt mondta:

„Klárika, én téged szeretlek.”

Megcsókoltuk egymást, és indultunk a színpadra – meséli az énekesnő, és elárulta, nem sokkal később jött is a lánykérés.

„Három hete laktam nála, amikor megkérdezte, mikor válok el, mert feleségül akar vanni, nem szeretnőnek szán. Elkezdtem intézni, de nem csak én voltam papíron házas, hanem ő is. Belekezdtünk az anyakönyvvezetőnél, aki szólt, hogy az áll a vőlegényem igazolványában, hogy házas! „Legalább húsz éve elváltam, méltatlankodott Gyuri, aki négy hónapig volt nős évtizedekkel korábban, Kovács Iby operettprimadonna volt a neje. Azonnal hívta telefonon, hogy kell a váláspi papír, mert nősülni akar.

blikkruzs

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Mi lett vele? Mindent elmondott az állapotáról Lang Györgyi

Mazsi

Lola megkopaszodott

info

Súlyos titkok derültek ki George Michael és Diana hercegnő viszonyáról

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!