Hirmagazin.eu
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Az utolsó telefonhívás: pénzért könyörgött a gyerekgyilkos anya 18+

Vajon 40 ezer forint tényleg megmenthette volna a kis Alex életét?

Budapest – Felfoghatatlan tette előtt, talán utolsó segélykiáltásként, több embert is felhívott az a nő, aki múlt pénteken Olaszországban kilenc késszúrással megölte kétéves kisfiát. B. Katalin egy bírói döntés után utazott a gyermekével együtt Itáliába. A határozat arról szólt, hogy a továbbiakban a kisfiúnak, Alexnek nem vele, hanem az édesapjával kell élnie. Szerkesztőségünknél jelentkezett B. Katalin egyik jó ismerőse, Sz. László, akit a nő a gyilkosság előtt utolsóként tárcsázott. A férfi úgy gondolja, amit Katalin tett, arra nincs bocsánat, de az idáig vezető út sokkal összetettebb és árnyaltabb, mint azt sokan hiszik.

 

– Félreértés ne essék, mélyen elítélem, amit Katalin művelt, erre nincsenek is igazán szavak. Azt azonban mindenkinek tudnia kell, hogy ez a nő rengeteg helyen próbált segítséget kérni, de mindenhol falakba ütközött. Gyakorlatilag az utóbbi időben minden percét az töltötte ki, hogy hivatalos helyekre telefonált, próbálva elérni, hogy ne vegyék tőle el a gyerekét. Egyszerűen rettegett, hogy elveszíti a kicsit, szinte beleőrült ebbe a gondolatba. Katinak indulatkezelési problémái voltak, hétköznapi nyelven egy pillanat alatt eldurrant az agya. Tudom, hogy így nagyon nehéz gyereket nevelni, de közben a nekem küldött több száz videóból és hanganyagból az derült ki, hogy próbált normális szülőként viselkedni. Játszóházba, horgászni, kirándulni vitte Alexet, ahol nagyon jól érezték magukat – árulat el a Blikknek László, aki szerint a korábban felnőttfilmekben szereplő Katalinnak a családja sem nyújtott segítséget, a szüleivel nem igazán ápolt jó viszonyt.

Katalin és a gyermek édesapja gyakorlatilag a pici születése óta harcoltak, hogy kivel éljen a kisfiú. Idáig az anyánál volt, ezt a helyzetet azonban a bíróság megváltoztatta. Az apa azonban szeptember végén hiába ment a kis Alexért, sem őt, sem Katalint nem találta otthon.

– Katalin folyamatosan anyagi gondokkal küzdött, egyik napról a másikra élt. Nem is tudom, miből ment ki Olaszországba. Ott azonban elfogyott az utolsó forintja is, ezért több embert is felhívott, hogy adjanak neki kölcsön. Többek között a kicsi apját is, akinek azt ígérte, hogy ha utal negyvenezer forintot, hazajön a picivel együtt. Ugyanezt elmondta az apa ügyvédjének is, sőt, nekem is. Én mondtam neki, hogy most nincs ennyi pénzem a számára, de szépen kértem, hogy törődjön bele a bíró döntésébe, ne csináljon butaságot és valahogy induljanak el Magyarországra. Akkor még teljesen nyugodt volt a hangja, úgy tűnt megértette, amit mondtam. Kiderült, hogy nem sokkal később megölte Alexet. Nem csak az apának, nekem is küldött fényképet a halott kisfiúról. Azt hiszem, Kati hányattatott sorsába kódolva volt a tragédia. Csak az a szörnyű, hogy ennek egy ártatlan kisgyerek az áldozata – zárta a beszélgetést László.

Alex édesapja szerint Katalin rossz anya volt, előfordult, hogy idegességében a falhoz dobta a kisfiú macskáját. Már a terhesség alatt is látszott, hogy valami nincs rendben nála, ütötte a hasát és gyógyszereket szedett. Juhász Norbert szerint hiába küldött volna pénzt volt párjának Olaszországba, akkor is megölte volna Alexet.

Katalin jelenleg egy olasz börtönben várja sorsa alakulását.

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Fotó: Blikk

Hasonló hírek

Idősek otthonából tűnt el egy 85 éves férfi

Géza

Négyéves kisgyermek szeme láttára késeltek a Damjanich utcában

Edit

Ezt mondta ismerősének telefonon a csepeli gyilkos: „Nem tudom adni anyát, mert megöltem”.. Oszd meg!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------