Hirmagazin.eu
Főoldal » Az uniós biztos cáfolta Dobrev álhíreit
Belföldi hírek

Az uniós biztos cáfolta Dobrev álhíreit

Az álhírek ellen kampányol közösségi oldalán Gyurcsány Ferenc felesége. Dobrev Klára azt ígérte követőinek, hogy hamarosan megkezdi a munkát a hamis információk visszaszorításáért.

Állítása szerint a magyaroknak joguk van ahhoz, hogy valós híreket kapjanak. Éppen Dobrev Klára az, aki hetek óta azt állítja, hogy lesz egységes minimálbér Európában, miközben az unió foglalkoztatásért felelős biztosa szerint ez nem igaz

– hangzott el az M1 Híradójában.

Dobrev Klára hetek óta saját maga terjeszt álhírt a közösségi oldalán. Gyurcsány Ferenc felesége itthon azt híreszteli, hogy készül az egységes európai minimálbérről szóló uniós jogszabály, amit ő és a Demokratikus Koalíció terjesztett elő. Annak ellenére állítja ezt, hogy szavait az uniós vezetők szinte azonnal cáfolták.

Bár a foglalkozásért felelős uniós biztos november elején kijelentette, hogy szó sincs egységes európai minimálbérről,

a DK-sok azóta sem álltak le a hamis információ terjesztésével.

Ugyanígy tettek tavasszal is, amikor a koronavírus elleni védekezésről szóló törvénnyel kapcsolatban Dobrev Klára, Gyurcsány Ferenc és más DK-s politikusok is azzal riogattak, hogy a jogszabály korlátlan felhatalmazást jelent a kormánynak.

A Gyurcsány-házaspár korlátlan felhatalmazásról szóló állításaival ellentétben azonban a járvány első hullámában, június közepén megszűnt a rendkívüli jogrend.

Óriási felelősségünk van abban, milyen eszközökkel és hatékonysággal küzdünk a félelemre és a káoszra épített álhírekkel szemben

– Gyurcsány Ferenc felesége mégis ezt írta mostani álhír-ellenes posztjában, majd azt is hozzáfűzte: „Nekünk, európai magyaroknak is jogunk van ahhoz, hogy igaz híreket kapjunk!”

Pedig a Gyurcsány-párti politikusok többször állították azt is, hogy az országban az egészségügyi felszerelés terén készlethiány van, és hogy hazánkban más európai országokhoz képest jóval többen veszítik életüket a járvány miatt. Utóbbiról végül sajnálkozva ugyan, de a DK-s Arató Gergely is elismerte, hogy nem igaz.

M1

hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Itt a megfejtés: Simicska ezért záratta be a Magyar Nemzetet

Géza

Lengyel lap: Orbán Viktor megfogalmazta Európa új jövőképét

Géza

Simicskó: Növelni kell a magyarok biztonságérzetét

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!