Hirmagazin.eu
Főoldal » Az újszülöttet kint hagyták az utcán, hogy fagyjon meg – amit a kóbor macska tesz, azt a világon mindenütt ünneplik – VIDEÓ
Állatvilág Életmód hírek

Az újszülöttet kint hagyták az utcán, hogy fagyjon meg – amit a kóbor macska tesz, azt a világon mindenütt ünneplik – VIDEÓ

Masha a cica egy 12 hetes kisfiút talált, akit egy kartondobozba téve sorsára hagytak az utcán, az oroszországi Obninsk városában. A cica úgy döntött, lefekszik a dobozba a kisbaba mellé és így melegen tartotta őt.

Az újszülöttet kint hagyják az utcán, hogy fagyjon meg – amit a kóbor macska tesz, azt a világon mindenütt ünneplik - VIDEÓ

Aztán a macska nagyon hangosan nyávogni kezdett, azt remélve, hogy egy arra járó meghallja őt, írja a New York Post.

A kórház egyik dolgozója azt mondta, a pici így a fagyhaláltól menekült meg, még nem töltött olyan sok időt kint.

Az újszülöttet kint hagyják az utcán, hogy fagyjon meg – amit a kóbor macska tesz, azt a világon mindenütt ünneplik - VIDEÓ 1

Irna Lavorna a közelben lakott és ő gondozta a kóbor macskát, ezért felfigyelt a hangos nyávogásra. Azt hitte, a macska esetleg megsérült, de mikor látta, hogy egy csecsemő fekszik mellette, megijedt.

“Masha anyai ösztönei jól működtek és érezte, hogy a kisbabát meg kell védenie.” -mondta Irna egy interjúban.

Az újszülöttet kint hagyják az utcán, hogy fagyjon meg – amit a kóbor macska tesz, azt a világon mindenütt ünneplik - VIDEÓ 2

A kisbabát azonnal bevitték a kórházba. Megvizsgálták és kiderült, hogy teljesen egészséges. A macska azonban nem akarta, hogy a kisfiút elvigyék és megpróbált utána menni a mentőautóba. A cica még órákon keresztül ott ült és várt, ahonnan a mentőautó elvitte a picit.

Szerencsére most Masháról is gondoskodnak. Ez a cica igazi hős! Reméljük nemsokára igazi otthonra talál. Kérjük ossza meg ezt a filmet barátaival és családjával!

Forrás: storyvilág.com

Hasonló hírek

Bevásárlással, maszkkal és edzéssel segít a korábbi válogatott focista.. Sokan szeretik!

Géza

Kihúzták a hatos lottó nyerőszámait

Géza

Sírás, honvágy, álmatlan éjszakák – nem könnyű kollégiumba engedni a gyereket

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!