Főoldal > Hírek > Életmód > Egészség - betegség > Az ujjad segít megszabadulni a szorongástól, fejfájás, gyomor problémáktól! Így gyógyítsd magad!
Az ujjad segít megszabadulni a szorongástól, fejfájás, gyomor problémáktól! Így gyógyítsd magad!

Az ujjad segít megszabadulni a szorongástól, fejfájás, gyomor problémáktól! Így gyógyítsd magad!

Hirdetés

Szorongás, fejfájás, vagy puffadás gyötör? Megmutatjuk melyik ujjat kell masszírozni a gyógyulás érdekében.

Az ujjad segít megszabadulni a szorongástól, fejfájás, gyomor problémáktól! Így gyógyítsd magad!

Yin Shun Jyutsu japán orvos szerint gyógyulásunk szó szerint a mi kezünkben van, ugyanis a kézfejünkön levő “gombok” segítségével szinte bármilyen betegség gyógyítható. A módszer szerint, ha a megfelelő részt masszírozzuk, nyomkodjuk, akkor könnyedén megszabadulhatunk a félelmeinktől, szorongásainktól, álmatlanságtól, de számos fizikai problémától is.

Az alábbi ábrán láthatjuk, hogy melyik betegség gyógyításához melyik részt kell rendszeresen masszíroznunk. A japán módszer segítségével testi és lelki betegségeket egyaránt leküzdhetünk.

1. Hüvelykujj (gyomor, aggódás)

Ha ezt a területet masszírozzuk, megszabadulhatunk a szorongástól, depressziótól, hasi- és gyomor problémáktól.

2. Mutatóujj (hólyag, vese, félelem)

Emésztési gondokra, hát- és hasfájásra, fáradtság, vese- és hólyagproblémák ellen ezt az ujjat kell nyomkodni, masszírozni.

3. Középső ujj (máj, harag)

Idegrendszeri problémákra, máj-, szív- és érrendszeri betegségek ellen. Segít megszabadítani a stressztől, menstruációs problémáktól, és a fejfájástól is.

4. Gyűrűsujj (tüdő, bánat)

Itt található az emésztőrendszer és a tüdő területe, de, hogyha tartós szomorúság gyötör, akkor is ezt a részt masszírozzuk

5. Kisujj (szív, szeretet)

Ha ezt a területet masszírozzuk, megszüntethetjük az idegességet, szorongást, pánikrohamot, puffadást, és a torokfájást is.

Mindkét tenyerünk közepén található a legfontosabb pont, ha ezt nyomkodjuk, akkor azzal mindenünket gyógyíthatjuk. Itt megnyithatjuk az összes csakránk, és ezzel energiát adhatunk.

Forrás: extremesilverblog

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás:
Hirdetés
tűzvédelem
loading...