Főoldal » „Az új szerelmem!” – Demcsák Zsuzsa mindenkit meglepett új posztjával
Bulvár

„Az új szerelmem!” – Demcsák Zsuzsa mindenkit meglepett új posztjával

Nyugalom, most nem az india férjéről van szó, hanem egy édes kiskutyáról. Nem kell megijedni, nem is cserélte le máris párját, Krishant

“Új szerelem” – írta a poszthoz.

Hát nem aranyos?

https://www.instagram.com/p/BzlPD4_ByAp/

Demcsák Zsuzsa beavatott minket terveibe, íme:

Nagy lakodalmat terveznek: így megy feleségül Demcsák Zsuzsa indiai párjához – Titkos részletek az augusztusi esküvőről

Közelgő születésnapját már Krishan feleségeként szeretné ünnepelni Demcsák Zsuzsa

Budapest — Demcsák Zsuzsa (40) és indiai párja, Krishan Dangwal (36) itthoni esküvőjükkel kapcsolatban csaknem minden apró részletet eltervezett már.

A szerelmesek órákat beszélnek egymással, mégis számolják a napokat, hogy mikor ölelhetik újra át egymást, és mikor lesznek hivatalosan is házasok.

– Nem is kell már sokat várni, úgy tervezzük, hogy augusztusban itthon, anyakönyvvezető előtt is egybekelünk – árulta el a Blikknek Zsuzsa, aki meseszerű csodaként élte meg az indiai esküvőt is, amikor Krishannak örök hűséget fogadott, a férfi hindu szokás szerint megcsókolta a lábát. – Nagyon ritka, hogy két ember ennyire egymásnak legyen teremtve. Sohasem gondoltam, miközben talpig férfi valaki, hogy ilyen gyengéd és romantikus lehet. Életemben nem éreztem, hogy ennyire szeretnek, tisztelnek egy kapcsolatban. A férjem naponta tanúbizonyságot tesz arról, hogy talpig férfiként mennyire tud rám vigyázni a világ másik sarkából. Mellette akkor is nagyon nőnek érezhetem magam, amikor másik földrészről beszél hozzám. 

Demcsák Zsuzsa tavasszal, az Ázsia Expressz forgatása alatt ismerkedett meg Krishannal

A pár korábban úgy tervezte, hogy Zsuzsa kiutazik Indiába megismerni Krishan családját, és együtt térnek vissza. Erre egyszerű okból nem került sor. – A férjem jön Magyarországra, hiszen úgyis itt tervezzük további életünket, ésszerűbb megvárni, hogy édesanyja halála után leteljen a gyászév. Akkor viszont együtt megyünk már hozzájuk, ahol hindu esküvőnket is megtartjuk az ő családjával. Ott biztosan szárit viselek majd, itthon viszont a mi szokásainknak megfelelő esküvő lesz – mesélte Zsuzsa, akinek még jó néhány hivatalos dolga akad az itthoni esküvőig.

– Rengeteg adminisztráció kell, amíg együtt tudunk lenni. Dolgozunk rajta – magyarázta Zsuzsa, aki egyáltalán nem akar titkos ceremóniát. – Nagy családi körben, barátokkal szeretnénk megtartani az esküvőt, sőt az Ázsia Expressz stábját, versenyzőit is meghívjuk – árulta el Zsuzsa. – Számításaink szerint még a nyáron sor kerül a házasságkötésre, augusztus 21-én a születésnapomat már hivatalosan is Krishan feleségekét szeretném megünnepelni.  

Angol lesz a közös nyelv

Mint azt a Blikk is megírta, a csinos műsorvezető Srí Lankán, az Ázsia Expressz forgatásán ismerte meg a hindu férfit, aki a szállodai szobában kérte meg a műsor versenyzőjének a kezét, aki azonnal igent mondott. A műsorvezető gyerekei csak az indiai szertartás után tudták meg, hogy édesanyjuk férjhez ment, de már megkedvelték az eddig csak fényképen vagy skype-on látott Krishant. Hamarosan egy család lesznek, ami nem okoz majd gondot, mivel mindannyian tökéletesen beszélnek angolul. Krishan azonban már tanul magyarul, és Zsuzsa is egyre több indiai szót ismer meg.

blikk

Hasonló hírek

Beyoncé átverte a rajongóit – kamu bejelentése miatt fortyog az internet

info

Ezeket az idomokat csodálja most a fél világ

Edit

Szenvedélyes csókban forrtak össze – a sármőr újra szerelmes

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------