Hirmagazin.eu
Főoldal » Az orgazmus, és a vágykeltő pontok a női- és férfi testen! Oszd meg, szerezz ezzel örömet másokank is!
18+

Az orgazmus, és a vágykeltő pontok a női- és férfi testen! Oszd meg, szerezz ezzel örömet másokank is!

Kiderült, hogy két fő oka van annak, hogy a nők nem vallják be, hogy nem jutottak a csúcsra

A nők átlagban jóval kevesebbszer élik át a gyönyört, mint a férfiak. És sajnos az még mindig gyakori szokás, hogy nem vallják be, ha nem jutottak a csúcsra, hanem színlelik az orgazmust.

Egy kutatás arra volt kíváncsi, miért teszik ezt, hogyan érzik magukat utána, valamint a nemek közötti orgazmuskülönbségekre is rá akart világítani, ezért 7537 embert kérdeztek meg. Az eredmények pedig fontos dolgokra mutattak rá.

Orgazmuskülönbségek a nemek között

Az Astroglide vizsgálata során a férfiaknak és a nőknek is feltették ugyanazokat a kérdéseket. Többek közt arról faggatták őket, hogy milyen gyakran élik át a gyönyört, illetve, hogy hányszor színlelik, és mi ennek az oka. De a szexuális életük egyéb területeit is érintette a kérdőív. Az eredmények ismét alátámasztották, hogy az együttlétek alkalmával a férfiak jóval többször jutnak a csúcsra.

A pasik 89%-ának rendszeresen vagy szinte mindig orgazmussal végződnek az együttlétek, míg a nők közül csupán 47%-uk mondhatja el magáról ugyanezt. Arra is rámutattak, hogy a hölgyek nagy részének szüksége van a csikló ingerlésére is ahhoz, hogy eljusson a csúcsra, így valószínűleg ennek hiánya is közrejátszik az arányban.

Az orgazmus színlelésének okai

Kiderült, hogy a nők 19%-a sosem elégül ki a szex során, 75%-uk pedig színlelte már az orgazmust. Utóbbinak elmondásuk szerint két fő oka van: az első, legfőbb indok az, hogy nem akarták, hogy a partnerük kellemetlenül érezze magát, a második pedig az, hogy azt szerették volna, hogy hamarabb vége legyen a szeretkezésnek. Mindezek mellett az is kiderült, hogy, bár gyakran nem vallják be az igazságot arról, hogy a csúcsra jutottak-e, nagyon is zavarja őket a dolog, és kellemetlenül, frusztráltnak érzik magukat miatta. Arra is fény derült, hogy, ha nem sikerül átélniük a gyönyört az együttlét során, akkor a nőknek csupán 56%-a jelzi a párjának, hogy juttassa más módon a csúcsra.

A férfiak is színlelnek?

Bármilyen furcsán hangzik, a vizsgálat arra is rámutatott, hogy a férfiak 37%-a szintén színlelte már az orgazmust. Az okok ugyanazok náluk is, mint a hölgyeknél, ám őket ez egyáltalán nem zavarja, és nem érzik problémának a dolgot, gyorsan túlteszik magukat rajta.

A kutatás is rámutatott, hogy az orgazmus színlelése még mindig igen gyakori jelenség, ám, ha rendszeres, akkor probléma is lehet. Szinte minden nőnél előfordul, hogy néha nem éli át a gyönyört a szeretkezés során, azonban ezt nem kell, nem javasolt titkolni. Nyugodtan meg lehet osztani a partnerrel, és azt is el lehet mondani, hogy megesik az ilyen, nem kell rosszul éreznie magát miatta. Ha viszont rendszeresen így történik, annak ellenére, hogy a nő képes az orgazmusra, akkor szükség van nyílt, őszinte kommunikációra ahhoz, hogy megoldódjon a probléma.

Orgazmuspontok a női testen

Nemcsak az elsődleges erogén zónák szerezhetnek extatikus örömöket az ágyban. Ha megtalálod azokat az akupresszúrás pontokat, melyek a libidó növelésére alkalmasak, megsokszorozhatod a pároddal átélt gyönyöröket.

Ha itt masszíroz a párod szex előtt, fergeteges orgazmusod lehet – 4 akupresszúrás pont a női testen

Vágykeltő szexuális pontok:

Fül

Itt van az egyik legingerképesebb szexuális pont. Ha a szexuális energiáidat stressz vagy gátlásosság blokkolja, egy-két percig folyamatosan nyomni kell a fül akupresszúrás pontját. Ezt az arcod felé eső belső porckorongon találod, egyujjnyira a fül legmagasabb pontjától. Ha a hatás eléri a nemi szerveket, gördülékenyebb és intenzívebb lesz az orgazmusod.

Farkcsont

A hátadon, a csigolyák legalján, ahol becsatlakoznak a csontok a medencébe, van egy kemény, sima felület. Feküdj hasra, engedd, hogy a kedvesed körkörös mozdulatokkal és enyhe nyomással simogassa ezt a részt. Ettől beindul a vérkeringés a nemi szervedben.

Talp

Ez az egyik kevéssé ismert erogén zóna. Az akupresszúrás pont a talp közepén található, az lábujjak alatt egyharmadnyira. Ez egy olyan tonizáló, vagyis élénkítő rész, ami plusz energiákat visz az erotikus aktusba. Nem csak nyomkodással, hanem két ujjal és csúsztatással is aktiválható a területet, akár páros masszázzsal, egymással szemben ülve is.

Nagylábujj

Ez a lábujj közvetlen összeköttetésben van a nemi szervekkel. Orgazmus közben a lábujjak megfeszülnek, így közvetlen kontaktus van az élvezet és a lábadban található izmok között. Nem hiába terjedt el az a nézet is, hogy a férfiak sikeresen képesek felizgatni a nőket azzal, hogy orálisan kényeztetik a lábujjaikat. Finom nyomkodással stimulálva hatványozza az izgalmat szeretkezés előtt és közben.

A férfi szexpontjai

Ha euforikus élményre vágytok az ágyban, vagy szeretnéd a párod meglepni egy kis extra élvezettel, esetleg ráhangolni a hancúrozásra, vedd kezedbe a kezét, és ezzel együtt az irányítást is.

Ha euforikus élményre vágytok az ágyban, vagy szeretnéd a párod meglepni egy kis extra élvezettel, esetleg ráhangolni a hancúrozásra, vedd a kezedbe a kezét, és ezzel együtt az irányítást is: található ugyanis rajta három olyan akupresszúrás pont, melyet stimulálva a férfi szexuális izgalomra gerjed. Az alábbi képeken mutatjuk, hol keresd őket. Próbáld ki, mi történik a pároddal odalenn, ha ezeket finoman stimulálni kezded.

Hüvelykujja végén, a rózsaszínnel jelölt területen találod az agyalapi mirigy pontját. Az agyalapi mirigy felelős a nemi hormonok termelődéséért, ezért ezt se hagyd ki, ha fergeteges szexre vágysz pároddal

femina

Hasonló hírek

Országos tisztifőorvos: bárki megfertőződhet és bárki fertőzhet – videó

Géza

Rendkívüli állapotot hirdettek Japánban több helyen (18+)

Géza

Koronavírus – Tom Hanks különleges dolgot kapott a karanténban (18+)

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------