Image default
Divat, szépségápolás

Az Instagram legstílusosabb 60 év feletti női: szétlájkolják a fotóikat

Öltözködésükkel, életvidámságukkal és gyönyörű fotóikkal mindenkit lenyűgöznek: imádják őket az Instán.

Az Instagramot görgetve általában cuki állatos, illetve gyönyörű utazós képekbe, ételfotókba vagy a húszas-harmincas éveikben járó bloggerek stílusos felvételeibe lehet belefutni. Nem csoda, hogy ezek egy idő után kissé unalmassá, klisévé válnak. Vannak azonban olyan felhasználók is, akiknek a posztjait biztosan nem fogod megunni.

Nem igaz, hogy a legnagyobb képmegosztó oldal csak a fiataloké. Jó néhány olyan, 60 év feletti nő is aktívan használja, akiket tényleg érdemes követni: kreatív, életvidám fotóikkal, fiatalokat meghazudtoló, egyedi öltözködésükkel mindenkit levesznek a lábukról.

Stílusos 60 feletti nők az Instagramon

Színpompás szettek, merész összeállítások, a képekről is sugárzó erő, pozitivitás és életszeretet – ezek jellemzik az Insta legstílusosabb hölgyeit, akik nyugdíjas korukban sem lassítottak egy picit sem a tempón, sőt most húztak csak igazán bele. Élvezik az életet, és ezt ráadásul olyan hihetetlenül divatosan teszik, hogy a netezők csak ámulnak rajta. A következő nőket nem véletlenül követik több százezren vagy akár millióan: megmutatják, hogy a kor csak egy szám, a divat, a szépség, a vidámság és a lehengerlő kisugárzás ettől teljesen független.

Baddie Winkle 89 évesen is imádja a harsány szetteket, és bátran megmutatja magát bármilyen merész darabban. Szétlájkolják a fotóit, és 3,6 millióan követik az Instán. Meg is értjük, miért.

 

A 69 éves Tziporah Salamon inkább a klasszikus, elegáns stílust képviseli. Tökéletesen párosított szettjeivel igazi divatikon, többször állt már modellt például a Vogue-nak is.

 

A 78 éves Beatrix Ost filozófus, ékszertervező és szerző egyben – sokak példaképe. Instagramján nemcsak csodás szettjeivel, hanem bölcs, elgondolkodtató írásaival is lenyűgöz mindenkit.

 

Ilona Royce Smithkin, a 98 éves művész és modell életenergiájával, merész és színpompás stílusával nyűgöz le mindenkit. Sokaknak hatalmas példakép, és több mint 11 ezren követik.

 

A 65 éves Lyn Slater tanárnőből lett teljesen véletlenül modell és divatikon. Az Instagramján komoly, elegáns és trendi szettjeit mutatja meg, és minden korosztálynak inspirációt nyújt.

 

A 73 éves modell és divatikon, korábban is modell volt. Az Instagramján 56 ezren követik.

 

A 97 éves, nyugdíjas benzinkútkezelő, csak a divatnak hódol. Az Instagramján 263 ezren követik.

Forrás: femina.hu, independente.co.uk

Hasonló hírek

Szépségtrükkök vazelinnel, amiket egy nő sem ismer!

Mazsi

REGGELRE HÓFEHÉR BŐRREL ÉBREDT, NEM ISMERT A KEZEIRE!

Mazsi

Kényeztető kozmetikumok kisbabáknak

info