Főoldal » Az INFINITI Genfben bemutatja az új Infiniti Q50-est – VIDEÓ
Autók - motorok - hajók

Az INFINITI Genfben bemutatja az új Infiniti Q50-est – VIDEÓ

Az új Q50 meg­könnyíti a ve­ze­tést és tá­mo­gatja a so­főrt in­no­va­tív tech­no­ló­giák által.

A Genfi Motor Show-n bemutatkozik az új INFINITI Q50 prémium sport szedán – innovatív technológiákkal, ami megkönnyíti a vezetést és támogatja a sofőrt, mindenre kiterjedő teljesítményközpontú szemlélettel. 

Mint a cég márkaépítő és világszerte legtöbbet eladott modellje, az INFINITI bemutat egy sor világelsőnek számító innovatív technológiát a Q50-nel, ezáltal juttatva el a vezetést támogató technológiákat számos INFINITI ügyfélnek.

Az INFINITI Genfben bemutatja az új Infiniti Q50-est - VIDEÓ

Az új Q50 az első autó az INFINITI kínálatában, amiben felsorakozik a cég összes vezetést támogató rendszere a ProPILOT égisze alatt. Beleértve a második generációs direkt adaptív kormányzást (Direct Adaptive Steering), ami zavartalan működtetése által támogatja a sofőrt. A rendszerre jellemző a direktebb visszajelzés és a könnyebb manőverezhetőség.

A direkt adaptív kormányzás az előfutára a jövő kormányzási rendszerének és alapvető építőeleme annak, hogy eljussunk az önvezető autóhoz.

A Q50 megkönnyíti és kívánatossá teszi a vezetés élményét, köszönhetően az innovatív motorpalettának, beleértve a díjnyertes 3.0-literes V6 twin-turbo motort, ami tagja az új és exkluzív “VR” motorcsaládnak és beválasztottak a nagyhírű Ward’s ‘10 Best Engines’ 2017-es listájába.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Eladó a hetvenes évek álom-Skodája, az árától hanyatt fog esni

Mazsi

Az európai VW-sek nem kapnak pénzt, az csak az amerikaikanak jár

Edit

Corolla, Celica és a többiek

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------