Hirmagazin.eu
Főoldal » Az illegális migránsokat frusztrálja, hogy folyamatosan fennakadnak a jól szervezett határvédelmi hálónkon..
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Az illegális migránsokat frusztrálja, hogy folyamatosan fennakadnak a jól szervezett határvédelmi hálónkon..

Mindenhogyan próbálkoznak, újra jönnek, már éppen csak helikoopterrel nem próbálnak bejutni hazánk területére

  1. Tompánál ismét illegális migránsok próbáltak meg bejutni Magyarország területére. (2018. 09. 05., sze – 05:22, Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság)

A Tompa Közúti Határátkelőhelyen 2018. szeptember 5-én 4 óra 43 perckor egy Szerbia irányából belépő kamion átvizsgálása során a jármű rakterében két külföldi férfit találtak a rendőrök, akik afgán állampolgárnak vallották magukat.

A migránsok sem személyazonosságuk, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni, ezért a rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérik őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

2. A másik csoport tagjai, afgán állampolgároknak vallották magukat. (2018. 09. 04., kedd, Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság)

Tompa Közúti Határátkelőhelyen – a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőreinek közreműködésével – 2018. szeptember 4-én 14 óra 15 perckor egy Szerbia irányából belépő, személyautókat szállító tréler átvizsgálása során a szállított járművekben újabb négy külföldi férfit találtak a rendőrök, akik mindegyike afgán állampolgárnak vallotta magát.

A migránsok sem személyazonosságuk, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni, ezért a rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérik őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Forrás: police.hu

 

Hasonló hírek

Az Európa felé haladó illegális migránsokból nekünk is jutott…

Géza

Európai körözés! Elloptak egy 48 tonnás autódarut! Eltűnt, mint szamár a ködben!

Géza

Horror Kisbéren: terrorban tartottak egy többgyerekes családot

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------