Hirmagazin.eu
Főoldal » Az illegális migránsok nagyon sok munkát adnak rendőreinknek! Olvasóink nevében is, köszönjük a helytállást! Hirmagazin.eu
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Az illegális migránsok nagyon sok munkát adnak rendőreinknek! Olvasóink nevében is, köszönjük a helytállást! Hirmagazin.eu

Szerb kamionban megbújva próbált meg bejutni az országba két afgán férfi Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik. (2018. 10. 05., p – 21:56, Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság)

A rendőrök 2018. október 5-én 21 óra 20 perckor egy szerb honosságú kamion ellenőrzése során két határsértőt találtak megbújva a Röszke Autópálya-határátkelőhely belépő tehergépjármű-termináljában.
A férfiak afgán állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét, hitelt érdemlően nem tudták igazolni.
A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően az illegális migránsokat visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Egy belépő személyvonat padlásterén megbújva, jogellenesen próbált meg bejutni Magyarországra egy illegális migráns. (2018. 10. 05., p – 13:43, Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság)

A Kelebia Határrendészeti Kirendeltség Vasúti Határátkelőhelyen egy Szerbia irányából belépő nemzetközi gyorsvonat átkutatása során a rendőrök 2018. október 5-én 13 óra 5 perckor egy külföldit tartóztattak fel, akik iraki állampolgárnak vallotta magát. A férfi a személyvonat padlásterén megbújva próbált meg jogellenesen Magyarországra jutni.

A migráns sem személyazonosságát, sem magyarországi tartózkodásának jogszerűségét, hitelt érdemlően nem tudta igazolni, ezért a rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérik őt az ideiglenes biztonsági határzárhoz.​

 

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két illegális migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket. (2018. 10. 05., p – 12:52, Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság)

A rendőrök 2018. október 5-én 12 órakor egy szerb honosságú kamion ellenőrzése során két határsértőt találtak megbújva a Röszke Autópálya-határátkelőhely belépő tehergépjármű-termináljában. A férfiak egyike pakisztáni, míg a másik afgán állampolgárnak vallotta magát, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét, hitelt érdemlően nem tudták igazolni.

A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően az illegális migránsokat visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték. (2018. 10. 04., cs – 19:41, Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság)

A rendőrök 2018. október 4-én 17 óra 30 perckor egy macedón honosságú kamion ellenőrzése során a rakomány közt egy határsértőt találtak megbújva a Röszke Autópálya-határátkelőhely belépő tehergépjármű-termináljában.

A férfi afgán állampolgárnak vallotta magát, azonban sem személyazonosságát, sem magyarországi tartózkodása jogszerűségét, hitelt érdemlően nem tudta igazolni.
A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően az illegális migránst visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket. (2018. 10. 04., cs – 16:31, Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság)

A rendőrök 2018. október 4-én 16 óra körül tartóztatták fel a határsértőket Szeged külterületén. A férfiak török és iráni állampolgárnak vallották magukat, azonban magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét, hitelt érdemlően nem tudták igazolni.

A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően az illegális migránsokat visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

..És itt vannak az adatok, október 3. napjától visszamenőleg, 1 hónapra:

 

Forrás: police.hu

Hasonló hírek

Hajtóvadászat: nagy erőkkel keresik a pestlőrinci gyilkost!

Mazsi

Sokkoló felvétel: égő roncsból mentették ki a versenyzőket a hős szurkolók a Veszprém-ralin

Géza

Rendőrnek adták ki magukat, így raboltak Szegeden

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------