Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Az illegális migránsok nagyon sok munkát adnak rendőreinknek! Olvasóink nevében is, köszönjük a helytállást! Hirmagazin.eu

Szerb kamionban megbújva próbált meg bejutni az országba két afgán férfi Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik. (2018. 10. 05., p – 21:56, Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság)

A rendőrök 2018. október 5-én 21 óra 20 perckor egy szerb honosságú kamion ellenőrzése során két határsértőt találtak megbújva a Röszke Autópálya-határátkelőhely belépő tehergépjármű-termináljában.
A férfiak afgán állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét, hitelt érdemlően nem tudták igazolni.
A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően az illegális migránsokat visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Egy belépő személyvonat padlásterén megbújva, jogellenesen próbált meg bejutni Magyarországra egy illegális migráns. (2018. 10. 05., p – 13:43, Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság)

A Kelebia Határrendészeti Kirendeltség Vasúti Határátkelőhelyen egy Szerbia irányából belépő nemzetközi gyorsvonat átkutatása során a rendőrök 2018. október 5-én 13 óra 5 perckor egy külföldit tartóztattak fel, akik iraki állampolgárnak vallotta magát. A férfi a személyvonat padlásterén megbújva próbált meg jogellenesen Magyarországra jutni.

A migráns sem személyazonosságát, sem magyarországi tartózkodásának jogszerűségét, hitelt érdemlően nem tudta igazolni, ezért a rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérik őt az ideiglenes biztonsági határzárhoz.​

 

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két illegális migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket. (2018. 10. 05., p – 12:52, Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság)

A rendőrök 2018. október 5-én 12 órakor egy szerb honosságú kamion ellenőrzése során két határsértőt találtak megbújva a Röszke Autópálya-határátkelőhely belépő tehergépjármű-termináljában. A férfiak egyike pakisztáni, míg a másik afgán állampolgárnak vallotta magát, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét, hitelt érdemlően nem tudták igazolni.

A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően az illegális migránsokat visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték. (2018. 10. 04., cs – 19:41, Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság)

A rendőrök 2018. október 4-én 17 óra 30 perckor egy macedón honosságú kamion ellenőrzése során a rakomány közt egy határsértőt találtak megbújva a Röszke Autópálya-határátkelőhely belépő tehergépjármű-termináljában.

A férfi afgán állampolgárnak vallotta magát, azonban sem személyazonosságát, sem magyarországi tartózkodása jogszerűségét, hitelt érdemlően nem tudta igazolni.
A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően az illegális migránst visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket. (2018. 10. 04., cs – 16:31, Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság)

A rendőrök 2018. október 4-én 16 óra körül tartóztatták fel a határsértőket Szeged külterületén. A férfiak török és iráni állampolgárnak vallották magukat, azonban magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét, hitelt érdemlően nem tudták igazolni.

A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően az illegális migránsokat visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

..És itt vannak az adatok, október 3. napjától visszamenőleg, 1 hónapra:

 

Forrás: police.hu

Hasonló hírek

Két rendőr megsérült az éjszakai robbanásban az Oktogonnál

Edit

Öt év fegyházra ítélték egy inárcsi nőt

info

Vége lehet a száguldozásnak az egyik veszélyes úton

Géza