Hirmagazin.eu
Főoldal » Az illegális migránsok az éj leple alatt, kihasználva a ködös időt, több csoportban, több helyszínen érkeztek.. Éber rendőreink mindet elfogták! Oszd meg!
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Az illegális migránsok az éj leple alatt, kihasználva a ködös időt, több csoportban, több helyszínen érkeztek.. Éber rendőreink mindet elfogták! Oszd meg!

A Csongrád megyei rendőrök 14 illegális migránst fogtak el Nagylak külterületén. A rendőrök a csoport tagjait előállították. (2018. 11. 22., cs – 22:34, Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság)

A Nagylak Határrendészeti Kirendeltség járőrei 2018. november 22-én 21 óra körül 14 határsértőt fogtak el a település külterületén.

A csoport tagjai magukat afgán, iraki, iráni és palesztin állampolgárnak vallották, azonban magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni.

A rendőrök a kirendeltségre előállították őket, velük szemben idegenrendészeti eljárás indult.

A dunakeszi rendőrök további intézkedések megtétele céljából előállították az illegális migránsokat. (2018. 11. 22., cs – 21:38, Pest Megyei Rendőr-főkapitányság)

A Dunakeszi Rendőrkapitányság munkatársai 2018. november 22-én délután Dunakeszi belterületén igazoltattak két férfit, akik afgán állampolgárnak vallották magukat.

Az illegális migránsok személyazonosságukat, valamint magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni, ezért a rendőrök további intézkedések megtétele céljából a Dunakeszi Rendőrkapitányságra előállították őket.

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket. (2018. 11. 22., cs – 20:44, Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság)

A rendőrök 2018. november 22-én 18 óra 45 perckor egy macedón honosságú kamionban két határsértőt találtak a rakományban megbújva a Röszke Autópálya-határátkelőhely belépő tehergépjármű-termináljában.

Ellenőrzésük során a férfiak afgán állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni.

A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően az illegális migránsokat visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Egy külföldi férfi próbált meg Tompánál jogellenesen bejutni Magyarország területére. (2018. 11. 22., cs – 13:34, Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság)

Tompa Közúti Határátkelőhelyen a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőreinek jelzése alapján a rendőrök 2018. november 22-én 12 óra 20 perckor egy belépő szerb kamion rakterében megbújva egy külföldi férfit találtak, aki afgán állampolgárnak vallotta magát.

A migráns sem személyazonosságát, sem magyarországi tartózkodása jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudta igazolni, ezért a rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Forrás: police.hu

Hasonló hírek

Szeptemberi ellenőrzések Borsod-Abaúj-Zemplén Megyében

Géza

Lezuhant és meghalt egy siklóernyős

Géza

Elfogták a hétfői késes támadás elkövetőjét

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------