Hirmagazin.eu
Főoldal » … Az illegális határsértőknek “se vége, se hossza”! Oszd meg!
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

… Az illegális határsértőknek “se vége, se hossza”! Oszd meg!

Ez egy helyzetkép, le se lehet írni, annyi migráns érkezett hazánkba – illegálisan!

Illegálisan léptek be Magyarország területére. (2019. 05. 06., h – 08:42, Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság)

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály munkatársai 2019. május 6-án 6 óra 15 perckor Nyírbéltek és Nyírlugos között elfogtak négy újabb határsértőt. A rendelkezésre álló adatok szerint a magukat bangladesi állampolgárnak való külföldiek illegálisan lépetek be Magyarország területére. A határsértők okmányokkal nem rendelkeztek és magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét sem tudták igazolni. A külföldieket a rendőrök idegenrendészeti eljárás lefolytatása érdekében a Nyírbátori Határrendészeti Kirendeltségre előállították.

A nyírábrányi rendőrök három külföldit fogtak el Bagaméron. (2019. 05. 06., h – 10:14, Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság)

Három illegális migránst vontak intézkedés alá a rendőrök 2019. május 6-án 5 óra körül Bagaméron. A külföldiek vietnámi állampolgárnak vallották magukat. Az illegális migránsok sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően a külföldieket előállították, meghallgatásuk folyamatban van.

A rendőrök két külföldi férfit fogtak el. (2019. 05. 05., v – 20:58, Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság)

Két illegális migránst vontak intézkedés alá a rendőrök 2019. május 5-én 19 óra 24 perckor Nyírbéltek és Nyírlugos között. A külföldiek bangladesi állampolgárnak vallották magukat. Az illegális migránsok sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően a külföldieket előállították, meghallgatásuk folyamatban van.

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Ásotthalomnál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket. (2019. 05. 05., v – 19:24, Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság)

A járőrök 2019. május 5-én 17 óra 27 perckor Ásotthalom külterületén tartóztattak fel négy határsértőt. A férfiak koszovói állampolgárnak vallották magukat, azonban magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni.

A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően az illegális migránsokat visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

.. és még sokan mások..

Hirmagazin.eu, a police.hu adatai alapján

Hasonló hírek

Ezt mondta a MOM Sportközpontnál elhunyt kislány édesanyja: „Egy papírt hagytak a gyerekeim helyett”

Géza

Rendőreink elfogták a rablókat (A cikk videót taratlmaz) Oszd meg!

Géza

kiskunhalasi gázolás: “A Jóisten vitt minket arra” – nyilatkozta hős rendőreink egyike..

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------