Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

… Az illegális határsértőknek “se vége, se hossza”! Oszd meg!

Ez egy helyzetkép, le se lehet írni, annyi migráns érkezett hazánkba – illegálisan!

Illegálisan léptek be Magyarország területére. (2019. 05. 06., h – 08:42, Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság)

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály munkatársai 2019. május 6-án 6 óra 15 perckor Nyírbéltek és Nyírlugos között elfogtak négy újabb határsértőt. A rendelkezésre álló adatok szerint a magukat bangladesi állampolgárnak való külföldiek illegálisan lépetek be Magyarország területére. A határsértők okmányokkal nem rendelkeztek és magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét sem tudták igazolni. A külföldieket a rendőrök idegenrendészeti eljárás lefolytatása érdekében a Nyírbátori Határrendészeti Kirendeltségre előállították.

A nyírábrányi rendőrök három külföldit fogtak el Bagaméron. (2019. 05. 06., h – 10:14, Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság)

Három illegális migránst vontak intézkedés alá a rendőrök 2019. május 6-án 5 óra körül Bagaméron. A külföldiek vietnámi állampolgárnak vallották magukat. Az illegális migránsok sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően a külföldieket előállították, meghallgatásuk folyamatban van.

A rendőrök két külföldi férfit fogtak el. (2019. 05. 05., v – 20:58, Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság)

Két illegális migránst vontak intézkedés alá a rendőrök 2019. május 5-én 19 óra 24 perckor Nyírbéltek és Nyírlugos között. A külföldiek bangladesi állampolgárnak vallották magukat. Az illegális migránsok sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően a külföldieket előállították, meghallgatásuk folyamatban van.

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Ásotthalomnál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket. (2019. 05. 05., v – 19:24, Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság)

A járőrök 2019. május 5-én 17 óra 27 perckor Ásotthalom külterületén tartóztattak fel négy határsértőt. A férfiak koszovói állampolgárnak vallották magukat, azonban magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni.

A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően az illegális migránsokat visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

.. és még sokan mások..

Hirmagazin.eu, a police.hu adatai alapján

Hasonló hírek

Borzalom! Vallott a férjét megmérgező asszony: Fiatal fiú miatt kellett meghalnia Károlynak

Géza

Hétvégi közlekedési prognózis

Géza

Megszólalt a halálra éheztetett kislány anyjának volt élettársa

Mazsi