Hirmagazin.eu
Főoldal » Az Európai Ügyészség mellett tüntettek
Belföldi hírek

Az Európai Ügyészség mellett tüntettek

Az Európai Ügyészség mellett tüntettek délután Hadházy Ákos vezetésével. A volt LMP-társelnök felhívására, ahogy az egyik internetes oldal fogalmazott, néhány száz tüntető jelent meg.

“Néhány száz tüntető, hatvan rendőr” – ezzel a címmel kezdte a hvg.hu a Hadházy Ákos által szervezett tüntetésről szóló cikkét.

A politikus az MTVA székház elé hirdetett demonstrációt. A résztvevők egyebek mellett az Európai Ügyészség mellett álltak ki.

“Olyan kevesen vannak, hogy még egy rendes skandálásra sem futja” – fogalmaz a hvg a Hadházy Ákos által szervezett demonstrációról.

Hadházy Ákos a választások estéjén mondott le LMP-s társelnöki tisztségéről. Nem sokkal ezután saját pártja két évre eltiltotta, mert az LMP szerint túllépte saját hatáskörét.

A politikus egyik legemlékezetesebb szereplése az volt, amikor állatorvosi végzettségére hivatkozva a koraszülötteket kiskutyákhoz hasonlította. “Számos esetben el szoktam mondani a tulajdonosoknak, hogy nem tudok mit kezdeni a kiskutyájával, egész egyszerűen a méretei miatt” – fogalmazott.

Közvetlenül ezután a kisbabák és a tejeszacskók között is párhuzamot vont. “És amikor én a kiskutyát a kezembe fogom, és amikor a tulajdonosnak el kell mondanom, hogy sokkal kevesebbet tudok tenni érte, mint amit önök tudnak itt, akkor ezt szoktam elmondani, hogy gondoljanak bele, hogy amikor 800-900 grammos kis életek kijönnek, hogy akkora mint egy tejeszacskó” – mondta.

Nem sokkal később több hírportál is írt Hadházy Ákos szüleinek földügyeiről. A politikus tagadta a vádakat. “Az hogyha, az hogyha, az hogyha, ez a, ez a , az ő munkahelyén vásároltak alkalmazottakon keresztül földet, azt én természetesen nem tartom helyesnek” – fogalmazott.

Március elején a hirado.hu írta meg róla, hogy perben állt idős szomszédjával. Információink szerint a férfi 70 ezer forintos nyugdíját havi 27 ezer forinttal terhelték meg, miután Hadházy Ákos jogi útra terelt egy ingatlanügyet. Hadházy Ákos szomszédja azóta elhunyt.

“Természetesen nem akadályoztam meg ezt a lakást. Ez egy rágalomhadjáratnak a következő állomása” – mondta. Hadházy Ákos akkor azt mondta: az ügy csak lejáratás.

Ugyanezt állította akkor is, amikor a repülőgép-vezetésről írtak a hírportálok. Az Origo szerint a repülési naplók alapján Hadházy Ákos annyit költött hobbijára, amennyit vagyonnyilatkozata alapján nem engedhetett volna meg magának.

“B…d meg, ne mosolyogjál már mert pofán b…lak (…) Robi, Robi, Robi” – ez a hangfelvétel már az LMP egyik bizottsági ülésén készült. Hadházy Ákos és volt párttársa, Sallai Róbert konfliktusa itt a tettlegességig fajult. Hadházy Ákos a vita során székével együtt felborult.

Sallai Róbert akkor azt mondta: Hadházy Ákos összekuporodott a földön és még onnan is mosolyogva provokálta, miközben – mint mondta – a volt társelnök fillérekért elárulta saját pártját azzal, hogy egyezkedett a bukott baloldallal.

Forrás: M1

Hasonló hírek

Megerőszakoltatta 13 éves lányát a mélyen vallásos pécsi nő

Edit

Most érkezett: bombát találtak Soroksáron – Itt számítson lezárásokra

Mazsi

Rendőrségi jogosítványokat kaptak a válsághelyzetben dolgozó katonák

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------