Image default
Külföld

Az európai nők váltak a terroristák új célpontjává

Csoportos nemi erőszakot követtek el a migránsok Európa egyik legkedveltebb üdülőhelyén, az olaszországi Riminiben.

Egy, a húszas éveiben járó lengyel párt este támadta meg négy, Afrikából származó migráns, majd miután a férfit leütötték, szexuálisan bántalmazták a védtelen nőt. Közben szakértők arra is felhívják a figyelmet, hogy 2017-ben először a nők váltak at iszlamista támadások fő célpontjaivá, azért mert számukra ők képviselik a felvilágosodást és az emancipációt.

2017-ben a terroristák egyik fegyvere leginkább a  turisták felé irányult, gyerekek és nők felé. A cél a destrukció, rombolás, károkozás, és rájöttek hogy tudnak akkor is nagyot ütni, ha nem nagy károkozással támadnak. A támadások eszköztára tágult ki, melynek célpontjai a nők – fogalmazott Makai Gábor klinikai szakpszichológus az M1 Ma este című műsorában.

Olasz rendőrök a strandon Riminiben, ahol csoportosan erőszakoltak meg egy 26 éves lengyel nőt, barátját pedig összeverték. EPA/MANUEL MIGLIORINI

Egy szélsőséges fanatikus iszlamista férfi számára az a nő, aki független, akinek van önnálló akarata, gondolata, társadalmi szerepvállalása, és maga meghatározza, milyen szoknyában van, nekik egy “ördögnek való selejt”, és nem nőként tekintenek rá. A nő fogalma átíródott egyfajta torz, hamis eszmével, ezt pedig megerősíti bennük a terrorista szervezet – fűzte hozzá.

Van különbség terrorista és terrorista között, hiszen van, aki szervezeten belül radikalizálódik és van,  aki önmaga választja ki női áldozatait, nem parancsra, hanem egy eszme által gondolja, hogy ezek a nők provokatívak és veszélyeztetik a világot – magyarázta a szakember.

Hozzátette: az arab országokban a nő a férfi által van meghatározva a mai napig.

A klinikai szakpszichológus szerint mindig a hatalomra való törekvést jelenti az erőszak. A szexuális erőszak oka nem a miniszoknya, az alkohol vagy a félmeztelenség. A cél a rombolás, az esetek többségében van valamilyen torz, mentális zavar, egy impulzus kontrollzavar, és az elkövető általában a világot hibáztatja, és ezen belül a nőket – húzta alá Makai Gábor.

Forrás és kép: M1 Ma Este
További képek: Betyársereg

Hasonló hírek

Soros György: az Európai Unió nem fog szétesni

Edit

Felakasztottak hat, terrorvádak alapján elítélt embert Egyiptomban

info

Kizárták az Osztrák Szabadságpártól Heinz-Christian Strachét

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------