Hirmagazin.eu
Főoldal » Az EU vezetői 70 millió migránst szeretnének behozni Európába!
Külföld

Az EU vezetői 70 millió migránst szeretnének behozni Európába!

A napnál is világosabb, hogy az Európai Unió nem akarja megállítani a migrációt. Következő évtizedekben az őslakosságot akarja garantálni és a növekedést.

Abban a pillanatban, amikor az olasz politikusok arról kezdtek el beszélni, hogy nem kellene kikötési engedélyt adni az NGO-k afrikaiakat szállító hajóinak, az unió máris külön pénzügyi segítséget ajánlott Olaszországnak, ha eláll ettől a tervétől.

Világos, hogy az Európai Unió nem akarja megállítani a migrációt. Hogy mit szeretne? Nos, néhány nappal ezelőtt Peter Kaiser,

Karintia szocialista tartományi főnöke a tartományi kormány egy ülésén elismerte, hogy az EU 70 millió, „kulturálisan idegen” embert akar behozni Európába.

Az ülésen bemutatták az ENSZ „Replacement Migration” (Pótló migráció) című dokumentumát, amelyben ezek a számok megtalálhatóak. A 70 millió „új polgárt” afrikai és arab országokból kell behozni körülbelül húsz év alatt.

Vagyis itt dokumentált politikai realitásról van szó, nem pedig összeesküvés-elméletről, hangsúlyozza az osztrák Info-Direkt.eu portál.

A cikkíró leszögezi, hogy

a hatalmas bevándorló tömeg befogadása elsősorban a multinacionális cégek érdeke. A tanulatlan migránsokat ugyanis sokkal olcsóbban lehet dolgoztatni, mint a képzett európaiakat. (Ha belegondolunk, ez egy Európába exportált új típusú rabszolgaságot jelent – a szerző.)

Pedig – írja a portál – Németországnak meglennének a forrásai arra, hogy különböző intézkedésekkel felpörgesse a születendő gyerekek számát.Ezzel szemben, ha a bevándorlást tovább erőltetik, a társadalom nap mint nap feszültségekkel terhes légkörben fog élni és egy ilyen közhangulat önmagában is csökkenti a gyermekvállalási kedvet.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Július 24. napja óta legális a kannabisz cigi a svájci Coop üzletekben!

Géza

Sok emberéletet követelő láncreakciót indíthatott be Phenjan

Mazsi

Tragikus baleset történt a svájci Alpokban

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------