Image default
Külföld

Az EU vezetői 70 millió migránst szeretnének behozni Európába!

A napnál is világosabb, hogy az Európai Unió nem akarja megállítani a migrációt. Következő évtizedekben az őslakosságot akarja garantálni és a növekedést.

Abban a pillanatban, amikor az olasz politikusok arról kezdtek el beszélni, hogy nem kellene kikötési engedélyt adni az NGO-k afrikaiakat szállító hajóinak, az unió máris külön pénzügyi segítséget ajánlott Olaszországnak, ha eláll ettől a tervétől.

Világos, hogy az Európai Unió nem akarja megállítani a migrációt. Hogy mit szeretne? Nos, néhány nappal ezelőtt Peter Kaiser,

Karintia szocialista tartományi főnöke a tartományi kormány egy ülésén elismerte, hogy az EU 70 millió, „kulturálisan idegen” embert akar behozni Európába.

Az ülésen bemutatták az ENSZ „Replacement Migration” (Pótló migráció) című dokumentumát, amelyben ezek a számok megtalálhatóak. A 70 millió „új polgárt” afrikai és arab országokból kell behozni körülbelül húsz év alatt.

Vagyis itt dokumentált politikai realitásról van szó, nem pedig összeesküvés-elméletről, hangsúlyozza az osztrák Info-Direkt.eu portál.

A cikkíró leszögezi, hogy

a hatalmas bevándorló tömeg befogadása elsősorban a multinacionális cégek érdeke. A tanulatlan migránsokat ugyanis sokkal olcsóbban lehet dolgoztatni, mint a képzett európaiakat. (Ha belegondolunk, ez egy Európába exportált új típusú rabszolgaságot jelent – a szerző.)

Pedig – írja a portál – Németországnak meglennének a forrásai arra, hogy különböző intézkedésekkel felpörgesse a születendő gyerekek számát.Ezzel szemben, ha a bevándorlást tovább erőltetik, a társadalom nap mint nap feszültségekkel terhes légkörben fog élni és egy ilyen közhangulat önmagában is csökkenti a gyermekvállalási kedvet.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Salah Abdeslam Budapesten toborzott

info

Kína kész közreműködni a Koreai-félsziget atommentesítésében! Oszd meg!

Géza

A félelem sosem győzhet

info