Hirmagazin.eu
Főoldal » Az EP baloldali és liberális képviselői a fideszes képviselők megbuktatásán dolgoztak
Külföld

Az EP baloldali és liberális képviselői a fideszes képviselők megbuktatásán dolgoztak

Az M1 birtokába került egy e-mail az Európai Parlamentből, amely arra utal, hogy a balliberális oldal minden eszközzel próbálta és próbálja megfúrni, hogy a Fidesz és más, szerintük „Európa-ellenes” pártok képviselői fontos pozíciókat kapjanak a bizottságokban.

Az elmúlt napok nyilatkozatai alapján ezt az akciót segítette a DK, az MSZP és a Momentum – hangzott el az M1 Híradójában.

Cikkünk frissült.

Köszönjük a kemény munkát – ezzel a tárggyal küldte el az Európai Parlament szocialista frakciója azt az M1 birtokába jutott, belső használatra szánt kör-e-mailt, amelyben megköszöni a párt alkalmazásában lévő szakértőknek, hogy sikerült – ha csak ideiglenesen is – megtorpedózni a fideszes jelöltek kinevezését a szakbizottságokban.

Több mint 100 európai parlamenti e-mail címre küldték ki

A levelet több mint 100 európai parlamenti e-mail címre küldték ki, valamennyien az Európai Szocialisták által fizetett szakértők. Egy magyar név is szerepel a listán, Simon Zoltáné, aki régóta a frakció szakértője.

A levél írói úgy fogalmaztak, elégedettek lehetünk az elért eredménnyel, hiszen nem csupán azt sikerült megoldani, hogy minden szakbizottságban karanténba zárjuk a számunkra nem megfelelő jelölteket, hanem sikerült megakadályozni a foglalkoztatási bizottságban a lengyel kormánypárti jelölt kinevezését is. Emellett elértük, hogy elnapolják a szavazást több fideszes jelölt esetében, így nyomás tudunk gyakorolni a frakcióikra, hogy jelöljenek másokat a helyükre.

Így történt ez a hazánkat a bevándorlásellenes álláspontja miatt rendszeresen pellengérre állító LIBE bizottságban is, ahol Hidvéghi Balázs alelnökké választását akadályozták meg. Lényegében felrúgták az EP-szokásjogot, vagyis a választók akaratából kialakult erőviszonyok alapján kidolgozott megállapodás ellenére az utolsó pillanatban új nevet dobtak be. A néppárti koordinátor ekkor a szavazás elhalasztását kérte.

„Szeretném javasolni, hogy a szakbizottság 3. alelnökének megválasztását halasszuk el, ugyanezt tettük más bizottságokban hasonló megfontolásokból” – mondta Roberta Metsola.

Soros György egyik uniós bizalmasa is azt tette, amit a levélben is méltattak

A holland liberális képviselő, Soros György egyik uniós bizalmasa és támogatottja, Sophie in ’t Veld ekkor pontosan azt tette, amit az M1 által megszerzett e-mail-ben is méltattak, megpróbált nyomást gyakorolni a néppártra, hogy vesse el a fideszes jelöltet.

„Sajnálatos, hogy ilyen helyzetbe kerültünk, a halasztást a néppárt kérte az általunk jól ismert okokból. Remélem a néppárt vállalja a felelősséget, és ha tíz nap múlva újra szavazunk, megtaláljuk a megoldást, és nem kerülünk megint ugyanebbe a helyzetbe” – mondta a holland képviselő.

Szakértők szerint burkoltan azzal fenyegette meg a néppártot, hogy mindaddig akadályt fognak gördíteni az alelnökök megválasztása elé, amíg fideszes is lesz a jelöltek között.

Ezzel pedig pont azt teszi, amelyre a szocialista frakció e-mail-jében kérik a párt szakértőit, vagyis dolgozzanak azon, hogy ne sikerüljön megválasztani a Fidesz, és a hasonlóan bevándorlásellenes pártok, például a spanyol VOX jelöltjeit a bizottságok vezető posztjaira – hangzott el az M1-en.

m1

Hasonló hírek

Sokan meghaltak egy ádeni merényletben

info

Eltűntek az emberek, utat tör a természet Róma járókövei között – mutatjuk az elmúlt 24 óra legjobb képeit

Géza

Facebookon közvetítette, ahogy épp gyilkol – hajsza indult ellene

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------