Hirmagazin.eu

Az énekesnő kebleit két csillag takarta csupán

 Aktuális hírek

Az énekesnő kebleit két csillag takarta csupán

Az énekesnő kebleit két csillag takarta csupán
augusztus 29
06:50 2015
Hirdetés

forrás: justjared.com

Rita Ora kicsit Miley Cyrusosra vette a figurát fellépésén, így aztán ő is bevetette a szinte semmit sem takaró tapaszokat.

Rita Ora 24 éves, és mint minden korabeli sztárocska ő is lázad a világ ellen. Az énekesnő így megirigyelve Miley bátorságát, maga is felragasztotta a Cyrus-féle tapaszokat melleire.

Rita Ora releases a photo on Instagram with the following caption: "ud83dudc9c Squad..... #bodyonme #bodyonmeTour thank you Los Angeles ud83dude4cud83cudffcud83dude4cud83cudffcud83dude4cud83cudffcud83dude4cud83cudffc". Photo Credit: Instagram *** No USA Distribution *** For Editorial Use Only *** Not to be Published in Books or Photo Books *** Handling Fee Only ***

Rita Ora releases a photo on Instagram with the following caption: “ud83dudc9c Squad….. #bodyonme #bodyonmeTour thank you Los Angeles ud83dude4cud83cudffcud83dude4cud83cudffcud83dude4cud83cudffcud83dude4cud83cudffc”. Photo Credit: Instagram *** No USA Distribution *** For Editorial Use Only *** Not to be Published in Books or Photo Books *** Handling Fee Only ***

Rita Ora. Fotó: Sipa USA

Ahogyan Rita kolléganője a minap elmesélte Jimmy Kimmel show-jában, ezek a bimbótapaszok tulajdonképpen a melltartót is helyettesítik, mivel az ő tapasztalata az, hogy az emberek kevésbé jönnek zavarba attól, ha kebleinek centruma le van ragasztva. Hát Miley statisztikája bizonyára nem reprezentatív, hiszen az ő szettjei kivétel nélkül kínosak, csillogós matricák ide vagy oda.

Rita tegnapi fellépése csupán azért nem tudta felvenni a versenyt Cyrus előadásaival, mert az énekesnő a két csillagocska fölé egy teljesen átlátszó “felsőt” is magára húzott, ami valamelyest tompította az így is szexi látványt.

 

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Hirdetés
photographer-banner_468
loading...
tűzvédelem

Kövessen minket!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Értékesítő állások

Hirdetés
Dr. Jánky György
Hirdetés

Hirdessen felületeinken

Google fordító

MTI

mti felhasználó a hírmagazin
WordPress Lightbox