Főoldal » Az énekesnő kebleit két csillag takarta csupán
Bulvár

Az énekesnő kebleit két csillag takarta csupán

forrás: justjared.com

Rita Ora kicsit Miley Cyrusosra vette a figurát fellépésén, így aztán ő is bevetette a szinte semmit sem takaró tapaszokat.

Rita Ora 24 éves, és mint minden korabeli sztárocska ő is lázad a világ ellen. Az énekesnő így megirigyelve Miley bátorságát, maga is felragasztotta a Cyrus-féle tapaszokat melleire.

Rita Ora releases a photo on Instagram with the following caption: "ud83dudc9c Squad..... #bodyonme #bodyonmeTour thank you Los Angeles ud83dude4cud83cudffcud83dude4cud83cudffcud83dude4cud83cudffcud83dude4cud83cudffc". Photo Credit: Instagram *** No USA Distribution *** For Editorial Use Only *** Not to be Published in Books or Photo Books *** Handling Fee Only ***
Rita Ora releases a photo on Instagram with the following caption: “ud83dudc9c Squad….. #bodyonme #bodyonmeTour thank you Los Angeles ud83dude4cud83cudffcud83dude4cud83cudffcud83dude4cud83cudffcud83dude4cud83cudffc”. Photo Credit: Instagram *** No USA Distribution *** For Editorial Use Only *** Not to be Published in Books or Photo Books *** Handling Fee Only ***

Rita Ora. Fotó: Sipa USA

Ahogyan Rita kolléganője a minap elmesélte Jimmy Kimmel show-jában, ezek a bimbótapaszok tulajdonképpen a melltartót is helyettesítik, mivel az ő tapasztalata az, hogy az emberek kevésbé jönnek zavarba attól, ha kebleinek centruma le van ragasztva. Hát Miley statisztikája bizonyára nem reprezentatív, hiszen az ő szettjei kivétel nélkül kínosak, csillogós matricák ide vagy oda.

Rita tegnapi fellépése csupán azért nem tudta felvenni a versenyt Cyrus előadásaival, mert az énekesnő a két csillagocska fölé egy teljesen átlátszó “felsőt” is magára húzott, ami valamelyest tompította az így is szexi látványt.

 

Hasonló hírek

Reptéren csaptak le a vámosok Lagzi Lajcsira

Mazsi

Íme LL Junior elhunyt kisfiának, Dávidkának írott dala! (videó)

Mazsi

Alig 12 perc alatt operálták ki a 77 milliót érő gyémántot a tolvaj gyomrából

info